ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η λάμψη και το ράλι των 9, ο αιφνιδιασμός Aktor και Εξάρχου, τα ραντεβού των τραπεζιτών στο Παρίσι, τι συμβαίνει με το Nammos, το «Βατερλώ» της Αντωνάκου στον ΣΕΒ, και το κάλεσμα της Themis Z
Ισχυρές πιέσεις δέχονται οι μετοχές της Deutche Bank την Πέμπτη, καθώς αστυνομικοί εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας στη Φρανκφούρτη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Bloomberg.
H τράπεζα ερευνάται από 170 αξιωματούχους και αστυνομικούς για ξέπλυμα χρήματος. Οι καταγγελίες αφορούν δύο υπαλλήλους της τράπεζας.
Η Τράπεζα αρνήθηκε να σχολιάσει άμεσα το γεγονός.
Μια έρευνα στα λεγόμενα Panama Papers οδήγησε σε στοιχεία ότι η Deutsche Bank βοήθησε πελάτες της να δημιουργήσουν λογαριασμούς στο εξωτερικό, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές.
Η Deutsche Bank φέρεται να μην γνωστοποίησε στις αρχές συναλλαγές εικαζόμενης νομιμοποίησης παράνομων εσόδων όταν ύποπτα κεφάλαια μεταφέρθηκαν σε λογαριασμούς της τράπεζας, σύμφωνα με τις αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.