• Big Story

    Σαρώνει ο Κυριάκος στα Social Media. Διαβάστε τα καλύτερα σχόλια 

    Facebook


    Η τεράστια απήχηση που έχει ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στις νέες ηλικίες που είναι φανατικοί φίλοι των Social Media (Facebook και  twitter)  φάνηκε όλες τις εβδομάδες που διήρκεσε η εσωκομματική διαδικασία στην Νέα Δημοκρατία. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κ. Ε.Μειμαρακης τις τελευταίες εβδομάδες ήταν απών από τα social media γεγονός που αποδεικνύει  πόσο μακριά ήταν από τους νέους ανθρώπους. Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την δύναμη του διαδικτύου και όπως αποδειχθεί ήταν η σωστή στρατηγική. Το mononews είχε επισημάνει την διαφορετική στρατηγική των δυο μονομάχων ήδη από την πρώτη Κυριακή της αναμέτρησης . Διαβάστε εδώ τι γράφαμε τότε .

    Ήδη από τις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής πολλοί φίλοι του Κυριάκου με αναρτήσεις τους δίνουν το δικό τους στίγμα μέσω κυρίως του Facebook. Διαβάστε εδώ μερικές από τις πλέον δημοφιλείς αναρτήσεις.

    facebook 1

    1. Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την αυγή. Ναι. Ξημερώνει πλέον.

    2. Ανεξάρτητα από τι πιστεύει ο καθένας πολιτικά, νομίζω ότι απόψε υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Πρώτη σημαντική: Ο Τσίπρας δεν θα παίζει μπάλα μόνος. Δεύτερον, κάποιο PS θα συνεχίζει να στενάζει για πολλά χρόνια. Το αν ο Μητσοτάκης junior αποδειχτεί θετική εξέλιξη για τον τόπο είναι κάτι που θα μας το δείξει η ιστορία. Μένει να αποδειχτεί αν ο σύγχρονος λόγος του μπορεί να γίνει πράξη. Μακάρι.Από λόγια εξάλλου…

    3. Στις 19 Δεκεμβρίου είχα πει γιατί θα ψήφιζα Κυριάκο εάν ήμουν στον χώρο της ΝΔ….

    Απόψε λοιπόν η πολιτική έχει μια ακόμη ευκαιρία με την εκλογή του Κυριάκου….

    Facebook
    Facebook

     

    4.Εις ένδειξιν πανηγυρισμού της νίκης θα φουντώσω και τα δυο τζάκια του σπιτιού !

    5. Κυριάκο Φίλε μου, τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.

    Τώρα αρχίζει ο Γολγοθάς σου που θα μας οδηγήσει στην Ανάσταση.

    Καλό κουράγιο & δύναμη.

    6.  Απόψε φαινεται οτι συντελεσθηκε μεγαλη μεταβολη στο πολιτικο σκηνικο. Συγχαρητηρια στον Κυριακο Μητσοτακη.

    Η νικη του ειναι θετικη για δυο λογους.

    Γιατι ο ιδιος εκφερει ενα μεταρρυθμιστικο,νεωτεριστικο και μετριοπαθη λόγο. Και γιατι αποτελει ηττα για τον καραμανλισμο που αφου κατεστρεψε την χωρα επι Καραμανλη μικρου, τωρα κανει συναλλαγες και συμπαγνιες με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την ολοκληρωση της καταστροφης.
    Για την κεντροαριστερα και τον σοσιαλδημοκρατικο χωρο αποτελει μια τεραστια προκληση.
    Οφειλει η παραταξη να εκσυγχρονισθη και να ανανεωθη βαθεια.
    Για να εχει συμβολη σε ενα εθνικο σχεδιο ανασυγκροτησης της χωρας απο τα ερειπια του συριζανελισμου.

    mitsotakis2

    7.Ο Κυριάκος είναι αρχηγός ουσίας, ειχε 2 αντιπάλους: το ονομα του και την αδερφή του και τα ξεπέρασε επιτυχώς και τα 2! Εύχομαι να εχει μπροστά του μια πολιτική διαδρομή αντάξια της πορείας του ως τωρα και αντάξια των προσδοκιών όλων των ταλαιπωρημένων ΝεοΔημοκρατων!

    8. Περαν του αναμφισβήτητου γεγονότος οτι ο Κυριακος είναι ικανότατος και εχει ισχυρη θεληση να παραξει εργο για την χωρα, το επισης ευχαριστο ειναι η στροφη μιας σημαντικης μεριδας συμπολιτων μας προς τον πολιτικό ρεαλισμό !!



    ΣΧΟΛΙΑ