Όχι στο Haircut στους προμηθευτές από την Μαρινόπουλος. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες
Ταχύτατες αποφάσεις όσον άφορα τον μέλλον του ομίλου Μαρινόπουλου λαμβάνει η διοίκηση της εταιρίας από τις εντολές του Λεωνίδα Μαρινόπουλου και των γιων του κ. Δημήτρη και Γιώργου. Οι 3 ισχυροί επιχειρηματίες οι οποίοι την Παρασκευή το απόγευμα συμφώνησαν να συστήνουν κοινή εταιρία με τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη στην οποία θα περιέλθουν 33 υπερμάρκετ Μαρινὀπουλος , […]
Ταχύτατες αποφάσεις όσον άφορα τον μέλλον του ομίλου Μαρινόπουλου λαμβάνει η διοίκηση της εταιρίας από τις εντολές του Λεωνίδα Μαρινόπουλου και των γιων του κ. Δημήτρη και Γιώργου. Οι 3 ισχυροί επιχειρηματίες οι οποίοι την Παρασκευή το απόγευμα συμφώνησαν να συστήνουν κοινή εταιρία με τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη στην οποία θα περιέλθουν 33 υπερμάρκετ Μαρινὀπουλος , αποφάσισαν να λύσουν την μεταξύ τους σύμβασης δικαιοχρησίας” (σσ. franchise) που είχαν με την Καρυπίδης ΑΕ. ( Διαβάστε εδώ για το Super Deal μεταξύ των κ. Σκλαβενιτη και Μαρινόπουλου. )
Οι κ. Γεράσιμος Σκλαβενίτης και Λεωνίδας Μαρινόπουλος
Γιατί λύθηκε η συνεργασία με τον Καρυπίδη
Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία ουσιαστικά δεν έκλεισε ούτε δύο χρόνια – είχε υπογραφεί τον Μάρτιο του 2014 και αφορούσε τα καταστήματα της αλυσίδας Αρβανιτίδης που είχε εξαγοράσει η Karipidis Bros – συμφερόντων του σημερινού προέδρου του Άρη, και τα οποία είχαν μπει κάτω από το σήμα της Carrefour Μαρινόπουλος. Πρόκειται για 142 καταστήματα κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα (Νομός Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας τα περισσότερα) και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλευρά Καριπίδη η νέα συνεργασία με άλλον όμιλο του λιανεμπορίου η οποία θα βάλει υπό την σκέπη του το δίκτυο.
Όχι στο haircut
Τώρα η οικογένεια Μαρινόπουλου κοιτάει την επομένη ήμερα. Με ταχύτατα βήματα προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία των καταστημάτων άλλα και να διασφαλίσει τις δουλειές των χιλιάδων εργαζόμενων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει Haircut στους προμηθευτές ούτε στην νέα εταιρία με τον Σκλαβενίτη και στα σουπερ μάρκετ που μένουν στην ιδιοκτησία του Μαρινόπουλου.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα οικονομικά και επιχειρηματικά νέα;
Εγγραφείτε στο Newsletter του mononews.gr
By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Notice. You can opt out at any time. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Μοιραστείτε την άποψή σας
Σχόλια
Οδηγίες
Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές.
Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact
Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΟΤΕ-Nova-Vodafone: Αυξήσεις έως και 3 ευρώ στα πάγια σε συμβόλαια σταθερής και κινητής
Μύρων Τσατσάκης: Νεκρός ο αρχιμηχανικός του bulker “Minoan Dignity” της Modion από επίθεση στα Στενά του Ορμούζ
ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικές διασταυρώσεις – Στο στόχαστρο πρώτα χωράφια και μετά σπίτια και οικόπεδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Το νέο νομικό «στοίχημα» μετά το ΣτΕ – Σε ποια σημεία κινδυνεύουν οι άδειες των 7 νέων ΑΕΙ
Κάμερες: Ξεκινά εκ νέου ο διαγωνισμός των €44 εκατ., άρση της αναστολής
METLEN: Πώς ενισχύει η Joule τη διαχείριση ενέργειας και την απόδοση της εταιρείας
Fueguia The Spirit: Ένα άρωμα από τα φύλλα που δίνουν χρώμα στα δερμάτινα καθίσματα της Rolls-Royce
Μετρό Θεσσαλονίκης: 27 Αυγούστου η Καλαμαριά κάνει πρεμιέρα – Το έργο της AKTOR που επεκτείνει το δίκτυο
Φυλακές Ασπροπύργου: Οι Big 4 των κατασκευών στην τελική μάχη για το ΣΔΙΤ των €451 εκατ.
Το TikTok εξετάζει λειτουργία αποστολής χρημάτων μέσω προσωπικών μηνυμάτων
FIFA: Ο αντιπρόεδρος Σάντορ Τσάνι αποσύρει τη στήριξή του στον Ινφαντίνο μετά την αποχώρηση του Λαμούρ
Apple: Αλλάζει το App Store στην Ευρώπη – Καταργεί τη χρέωση ανά εγκατάσταση
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Το πρώτο μεταπτυχιακό διεθνώς στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τουρισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.