• Big Story

    Όχι στο Haircut στους προμηθευτές από την Μαρινόπουλος. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες


    Ταχύτατες  αποφάσεις όσον άφορα τον μέλλον του ομίλου Μαρινόπουλου λαμβάνει η διοίκηση της εταιρίας από τις εντολές του Λεωνίδα Μαρινόπουλου και των γιων του κ. Δημήτρη και Γιώργου. Οι 3 ισχυροί επιχειρηματίες οι οποίοι την Παρασκευή το απόγευμα συμφώνησαν να συστήνουν κοινή εταιρία με τον Γεράσιμο Σκλαβενίτη στην οποία θα περιέλθουν 33 υπερμάρκετ Μαρινὀπουλος , αποφάσισαν να λύσουν την μεταξύ τους σύμβασης δικαιοχρησίας” (σσ. franchise) που είχαν με την Καρυπίδης ΑΕ. ( Διαβάστε εδώ για το Super Deal μεταξύ των κ. Σκλαβενιτη και Μαρινόπουλου. )

    Οι κ. Γεράσιμος Σκλαβενίτης και Λεωνίδας Μαρινόπουλος
    Οι κ. Γεράσιμος Σκλαβενίτης και Λεωνίδας Μαρινόπουλος

    AdTech Ad

    Γιατί λύθηκε η συνεργασία με τον Καρυπίδη 
    Πρόκειται για μία συμφωνία η οποία ουσιαστικά δεν έκλεισε ούτε δύο χρόνια – είχε υπογραφεί τον Μάρτιο του 2014 και αφορούσε τα καταστήματα της αλυσίδας Αρβανιτίδης που είχε εξαγοράσει η Karipidis Bros – συμφερόντων του σημερινού προέδρου του Άρη, και τα οποία είχαν μπει κάτω από το σήμα της Carrefour Μαρινόπουλος. Πρόκειται για 142 καταστήματα κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα (Νομός Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας τα περισσότερα) και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλευρά Καριπίδη η νέα συνεργασία με άλλον όμιλο του λιανεμπορίου η οποία θα βάλει υπό την σκέπη του το δίκτυο.
    Όχι στο haircut 
    Τώρα η οικογένεια Μαρινόπουλου κοιτάει την επομένη ήμερα. Με ταχύτατα βήματα προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλή λειτουργία των καταστημάτων άλλα και να διασφαλίσει τις δουλειές των χιλιάδων εργαζόμενων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει Haircut στους προμηθευτές ούτε στην νέα εταιρία με τον Σκλαβενίτη και στα σουπερ  μάρκετ που μένουν στην ιδιοκτησία του Μαρινόπουλου.



    ΣΧΟΛΙΑ