• Πολιτική

    Απάντησε ο Δανέλλης στο τελεσίγραφο Θεοδωράκη: Θα στηρίξω την κυβέρνηση Τσίπρα!

    • NewsRoom

    Σπύρος Δανέλλης


    Την απάντησή του στον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη έδωσε ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης, δηλώνοντας πως θα κινηθεί εκτός της κομματικής γραμμής και θα στηρίξει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης.

    Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει αύριο στη Βουλή την διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.

    Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένεται πια και η στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι, και κυρίως ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιώργος Μαυρωτάς στην διαδικασία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Και αυτό καθώς όπως ανέφεραν πηγές από το Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης φαίνεται να απείλησε τον Σπύρο Δανέλλη πως σε περίπτωση που πάει κόντρα στην γραμμή του κόμματος, τόσο αυτός όσο και ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πληροφορία που αναπαρήγαγε με ανάρτησή του στα social media και ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεοδωράκης σε Δανέλλη: Διορία μέχρι το βράδυ να ξακαθαρίσει την στάση του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: «Προδότες και αποστάτες» η Κουντουρά και ο Κόκκαλης, ο Τσίπρας δεν έπρεπε να τους δώσει καρέκλα (video) 



    ΣΧΟΛΙΑ