• Πολιτική

    Θεοδωράκης σε Δανέλλη: Διορία μέχρι το βράδυ να ξακαθαρίσει την στάση του

    • NewsRoom
    Σταύρος Θεοδωράκης

    Σταύρος Θεοδωράκης


    Ισχυρές πιέσεις δέχεται ο Σπύρος Δανέλλης από την ηγεσία του Ποταμιού προκειμένου να συμμορφωθεί με την επίσημη γραμμή του κόμματος και να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ως ο 151ος βουλευτής.

    Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, συναντήθηκε με τον βουλευτή του κόμματος δίνοντάς του διορία μέχρι το βράδυ προκειμένου να ξεκαθαρίσει την τελική του στάση κατά την ψηφοφορία της Τετάρτης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να πειστεί ο κ. Δανέλλης να ακολουθήσει την γραμμή του Ποταμιού, ο κ. Θεοδωράκης φέρεται να του διαμήνυσε πως σκοπεύει τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Μαυρωτάς, να αλλάξουν τη θέση τους και να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν εκείνος επιμείνει να δώσει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Τσίπρα.

    Μιλώντας στα ΜΜΕ το πρωί της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, ανέφερε πως σε περίπτωση που ο Σπύρος Δανέλλης δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση, τότε “θα ήταν μονόδρομος να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φουρτούνα στο Ποτάμι: Πιέσεις σε Δανέλλη να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης 



    ΣΧΟΛΙΑ