• AUTO

    Διονύσης Παναγόπουλος: Το νέο πρόσωπο στην FCA Greece (Fiat, Alfa Romeo, Abarth)

    κ. Διονύσης Παναγόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων στην FCA Greece


    Η FCA Greece, η οποία εκπροσωπεί στη χώρα μας τις ιταλικές μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα μια προσπάθεια ριζικής ανανέωσης, κάτι που φαίνεται από τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν καίριες θέσεις σε σημεία κλειδιά, για το σχεδιασμό, την κατεύθυνση αλλά και το καλύτερο μέλλον της εταιρίας. Να σας πούμε εδώ πως παραδοσιακά η Fiat είχε ένα εξαιρετικό όνομα στην ελληνική αγορά, γεγονός το οποίο το παραδέχονταν και άνθρωποι που δεν ήταν κοντά στο χώρο. Τα μικρά της Fiat ήταν εκείνα που μεγαλούργησαν τα προηγούμενα χρόνια, στοιχείο που θέλει να επαναλάβει η σημερινή διοίκηση.

    Στο θέμα μας τώρα, το νέο πρόσωπο ακούει στο όνομα Διονύσης Παναγόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.

    Ο κ. Παναγόπουλος διαθέτει 25ετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου, με θητεία σε θέσεις  ευθύνης  στο Δίκτυο Διανομέων και Εισαγωγικών εταιρειών, με πλέον πρόσφατη αυτή του Εμπορικού Διευθυντή Λιανικής στην Σφακιανάκης Α.Ε. Και λίγα λόγια γι αυτόν: Έχει σπουδάσει Marketing & Sales Management στο Deere College και είναι κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Executive Leadership. Είναι 47 ετών, παντρεμένος με τέσσερα παιδιά.

    Ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων διαδέχεται στη θέση αυτή τον κ. Γιώργο Μπακόπουλο, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση του Δ/ντος Συμβούλου της εταιρείας στην Ελλάδα.

    «Η ομάδα της FCA Greece, καλωσορίζει ένα στέλεχος με σημαντική εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, ο οποίος θα συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της FCA Greece. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», δήλωσε εκ μέρους της Εταιρείας ο κ. Γ. Μπακόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τιμή-έκπληξη για το Opel Corsa – Μάθε πόσο κοστίζει…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο CEO της χρονιάς και γιατί;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το video-viral της Porsche 911 GT2 RS



    ΣΧΟΛΙΑ