• AUTO

    Από 21.846 ευρώ η Mercedes-Benz A160d

    Mercedes


    Η Α160d της Mercedes-Benz προσφέρεται πλέον σε νέα προνομιακή τιμή με τα πακέτα Business και Business Class Auto. Μια ακόμη λύση που διατίθεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Welcome. My way» της γερμανικής φίρμας με σήμα το αστέρι.

    Η A-Class της Mercedes-Benz, ήδη από την πρώτη της εμφάνιση ανέτρεψε τα σχεδιαστικά μοτίβα της κατηγορίας της, αγαπήθηκε όσο λίγα μοντέλα από τους φίλους του αυτοκινήτου και έχει αναδειχτεί στον στίβο των πωλήσεων ως ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς! Κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση και οικονομία, αξιοπιστία, άνεση και πολυτέλεια, υψηλή αξία μεταπώλησης είναι ορισμένα από τα προνόμια που απολαμβάνει κανείς οδηγώντας μία A-Class. Εάν δε επιλεγεί ως εταιρικό αυτοκίνητο, στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται ακόμη το βέλτιστο κόστος χρήσης (TCO) και η ελάχιστη δυνατή φορολόγηση για τον χρήστη.

    Η πλούσια γκάμα πετρελαιοκίνητων εκδόσεων της A-Class συμπεριλαμβάνει την Α160d η οποία προσφέρεται με δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα σε προνομιακή τιμή και χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη όσο και του εταιρικού χρήστη. Εξοπλισμένη με τον κινητήρα πετρελαίου 1.461 κυβικών εκατοστών, η Α160d αποδίδει 90 ίππους και διατίθεται στην Ελληνική αγορά στην ανώτατη προτεινόμενη τιμή λιανικής των 21.846 ευρώ.

    Για τους πελάτες εκείνους που επιθυμούν μια ακόμα πληρέστερη -από την ήδη πλούσια σε επίπεδο βασικού εξοπλισμού- έκδοση, διατίθενται, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Business Class και Business Class Auto. Η τιμή της Α160d με πακέτο Business Class ανέρχεται στα 22.320 ευρώ. Η τιμή της Α160d με πακέτο Business Class Auto ανέρχεται στα 27.043 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με 251.000 ευρώ πουλήθηκε η Lancia Delta Integralle του Kankkunen!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ό,τι πιο περίεργο και σατανικό έχει διαπράξει γυναίκα σε αυτοκίνητο…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν η Fiat συνάντησε τη Bulgari…



    ΣΧΟΛΙΑ