• AUTO

    Ανάκριση στον επικεφαλής σχεδιασμού της Jaguar

    Jaguar


    Η Jaguar αναζητεί τρόπους να αυξήσει τα κέρδη της από την εμπλοκή της στην αυτοκινητοβιομηχανία. Με βάση αυτό το σενάριο, εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μοντέλα σε μικρότερες και πιο προσιτές οικονομικά κατηγορίες οχημάτων.

    Πόσο εύκολο όμως είναι αυτό τελικά;

    Jaguar«H Jaguar θα μπορούσε να προχωρήσει στην εξέλιξη μοντέλων σε πιο μικρές κατηγορίες στο μέλλον, παρότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πλάνα», ισχυρίζεται ο επικεφαλής σχεδιασμού της φίρμας, Ian Callum.

     

    Και επίσης πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει προς το παρόν σχέδιο, αλλά θα το ήθελα πολύ. Premium εταιρείες, όπως οι BMW και Mercedes έχουν ήδη μεγάλη γκάμα μοντέλων σε μικρότερες κατηγορίες που απευθύνονται σε ευρύ κοινό, ωστόσο, η Jaguar διαφέρει καθώς η αρχιτεκτονική της ταιριάζει περισσότερο σε μοντέλα SUV».

    Jaguar«Δεν είναι θέμα κόστους αλλά μεγέθους. Δεν μπορείς να κόψεις μεταξόνιο», κατέληξε χαρακτηριστικά.

     

    Στις υπόλοιπες ειδήσεις τις οποίες αποκάλυψε αμέσως μετά, τόνισε πως η ΧΕ επόμενης γενιάς θα εξακολουθεί να είναι πισωκίνητη και πως θα υιοθετήσει νέα φουτουριστικά στοιχεία σε κάποια σημεία του αμαξώματός της.

    Jaguar

    Για την Ι-Pace είπε ότι έπεται χρονικά της Ε-Pace και θα πατά σε πάτωμα που μπορούν να χτιστούν και άλλα ηλεκτρικά μοντέλα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Startech μεταμορφώνει το Defender

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο Honda Accord

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Aston Martin Valkyrie αγριεύει…



    ΣΧΟΛΙΑ