Η Ford σας δίνει έναν ακόμη λόγο για να χαμογελάτε – για την ακρίβεια έναν ακόμη λόγο για να αποκτήσετε το νέο Fiesta, το πιο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του με την απαράμιλλη οδηγική ευχαρίστηση.
Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου στην Ελληνική αγορά, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο νέο Fiesta και επιπλέον της εργοστασιακής εγγύησης 8 ετών, το εφοδιάζει με ένα ακόμη «όπλο» για την κατάκτηση της κορυφής.
To νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Credit που τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta με ένα εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από 1,99%.
Το επιτόκιο αυτό αποτελεί μέρος των αποκλειστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που η Ford προσφέρει για το νέο Fiesta – επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε το με ελάχιστη προκαταβολή από 2.598€ ή από 181€ το μήνα. Αποκτήστε εύκολα το νέο Ford Fiesta και αγαπήστε ξανά τους δρόμους, την οδήγηση και το ταξίδι!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με 251.000 ευρώ πουλήθηκε η Lancia Delta Integralle του Kankkunen!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ό,τι πιο περίεργο και σατανικό έχει διαπράξει γυναίκα σε αυτοκίνητο…
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν η Fiat συνάντησε τη Bulgari…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- YSL: Tο κύκνειο άσμα του Anthony Vaccarello και το άγγιγμα του Μίδα
- Ποιους υπουργούς και βουλευτές «προειδοποίησε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης;
- Το ράλι των ισχυρών, τι συμβαίνει με Credia, οι φήμες για Optima, το δείπνο Μπάκου – Εξάρχου (4 φωτό), η επιτυχία της Κεραμέως, ο Τζώρτζης και η δικαίωση του mononews και ο γάμος του Sir Stelios στο Μονακό
- Έλληνες εφοπλιστές: Στα 1.005 πλοία οι συνολικές παραγγελίες για κατασκευή νεότευκτων που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Οι υπέροχες 6, το smart money σε ΑΒΑΞ και Real, τι συμβαίνει με το short του Qube σε Credia και Aktor, γιατί ο ΚΜ είναι χολωμένος, ο Άδωνις είναι γάτα και το κάλεσμα της Ισραηλινής πρέσβειρας
Βαγγέλης Μαρινάκης: Η Capital Maritime Finance Corp. μπαίνει στο Euronext Athens για άντληση 200 εκατ. ευρώ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.