• AUTO

    Μια προσφορά στο ΕΚΑΒ

    Μια προσφορά στο ΕΚΑΒ


    Στο Αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την συνεργασία της AUTOVISION με το ΕΚΑΒ.

    Η προσφορά αφορά στην παροχή δωρεάν τεχνικού ελέγχου σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ για τρία χρόνια. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη και συνεργάτες του Δικτύου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ της AUTOVISION, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη του ΕΚΑΒ.

    Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης ο οποίος συνεχάρη την AUTOVISION για την πρωτοβουλία της και τόνισε τη σημασία τέτοιου είδους ενεργειών ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, προτού δώσει το λόγο στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της AUTOVISION κ. Βασίλη Καραφέρη:

    Η AUTOVISION προχώρησε σε μια πράξη αλληλεγγύης

    «Η AUTOVISION σε συνεργασία με το Δίκτυο της προχώρησε σε μια πράξη αλληλεγγύης, στηρίζοντας με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα, μια ομάδα “ηρώων” της δύσκολης αυτής περιόδου που διανύουμε, παρέχοντας για τα επόμενα 3 χρόνια δωρεάν τεχνικό έλεγχο αλλά και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ – ασθενοφόρα και μοτοσυκλέτες. Μέχρι σήμερα έχουμε υποδεχθεί στα ΚΤΕΟ του Δικτύου μας περισσότερα από 350 οχήματα».

    Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Παπαευσταθίου Νίκος, ευχαρίστησε θερμά την AUTOVISION, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

    «Τέτοιου είδους πράξεις προσφοράς, αν μη τι άλλο, αντικατοπτρίζουν την έμπρακτη στήριξη του ξεχωριστού κοινωνικού έργου των διασωστών, των νοσηλευτών & των γιατρών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το οποίο αποτελεί τον βασικό επιχειρησιακό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), αναφορικά με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της κάθε έκτακτης κατάστασης ή υγειονομικής κρίσης».

    «Το “όπλο” των Διασωστών και των Ιατρών του ΕΚΑΒ δεν είναι άλλο από το ασθενοφόρο. Αυτό σημαίνει πως ειδικά το θέμα της έγκαιρης τεχνικής διάγνωσης αλλά και ελέγχου των ασθενοφόρων, αν μη τι άλλο, λειτουργεί καθοριστικά στην άμεση επιδιόρθωση τους και κατά συνέπεια ενισχύει την απρόσκοπτη λειτουργία τους».

    «Η αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης από μέρους σας, για τη παροχή δωρεάν τεχνικών ελέγχου σε όλα τα οχήματα του ΕΚΑΒ, είναι «ζωτικής σημασίας» τόσο για τους ανθρώπους μας όσο και για τους ίδιους τους ασθενείς, ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειάς κατά τη πραγματοποίηση των απαραίτητων διακομιδών προς τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς της χώρας μας”.

    Απονομή επετειακής πλακέτας από τον κ. Παπαευσταθίου προς τον κ. Καραφέρη για την ευγενική προσφορά και έμπρακτη υποστήριξη της AUTOVISION προς το ΕΚΑΒ



    ΣΧΟΛΙΑ