• AUTO

    Mazda MX-30: Βελτιώσεις στα σημεία!


    Το ανανεωμένο ηλεκτρικό Mazda MX-30 έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι.

    H ενημερωμένη έκδοση του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού οχήματος παραγωγής της εταιρείας, του Mazda MX-30 2022, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Το Mazda MX-30 2022 διαθέτει πλέον βελτιωμένη απόδοση φόρτισης και λειτουργικότητα τροφοδοσίας, βελτιώσεις στον ήχο του συστήματος μετάδοσης κίνησης EV και νέες επιλογές τόσο στα εξωτερικά χρώματα όσο και στις εσωτερικές επενδύσεις. Οι τεχνικές ενημερώσεις στο Mazda MX-30 2022 το καθιστούν ακόμη ευκολότερο στη χρήση. Το BEV υποστηρίζει πλέον τριφασική κανονική φόρτιση AC 11 kW. Η απόδοση γρήγορης φόρτισης DC έχει, επίσης, βελτιωθεί αυξάνοντας τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να δεχθεί το όχημα από 40 kW σε 50 kW. Με τον τρόπο αυτόν μειώθηκε ο χρόνος γρήγορης φόρτισης DC κατά δέκα λεπτά, σε μόλις 26 λεπτά.

    Ο ήχος EV του MX-30 βοηθά τους οδηγούς να αναγνωρίζουν υποσυνείδητα την ποσότητα της ροπής που παράγεται από τη μονάδα ισχύος. Για το 2022, η συχνότητα του ήχου έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω ώστε να είναι παρόμοια με άλλους ήχους που ακούγονται ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία, όπως οι τροχοί και ο θόρυβος του ανέμου – έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να αναγνωρίζουν την ποσότητα της ροπής με φυσικό τρόπο χωρίς καμία αίσθηση ότι ο ήχος είναι ασυνήθιστος. Εκτός από τους υφιστάμενους χρωματικούς συνδυασμούς εσωτερικού Modern confidence (λευκό) και Industrial vintage (καφέ), το MX-30 2022 εισάγει τη νέα ολόμαυρη επένδυση Urban expression που φέρνει μια έντονη κομψότητα στη σχεδίαση. Το νέο, ολόμαυρο εσωτερικό αναζωογονείται από γκρι και λευκές πινελιές στην ταπετσαρία τζιν υφάσματος και από τη σκούρα καφέ του φελλού κονσόλα και την επένδυση της λαβής των θυρών.

    Ο αριθμός των χρωματικών συνδυασμών πολλών αποχρώσεων έχει αυξηθεί σε τέσσερις, με το Jet Black και το νέο Zircon Sand της Mazda να προστίθενται στην γκάμα. Σε συνδυασμό με το ολόμαυρο εσωτερικό Urban expression, το Zircon Sand είναι ένα φυσικό μπεζ εμπνευσμένο από το ζιρκόνιο, το οποίο αντανακλά την κληρονομιά της Mazda στην κατασκευή καλουπιών χύτευσης. Ο δεύτερος νέος συνδυασμός χρωμάτων πολλών αποχρώσεων συνδυάζει αμάξωμα Jet Black και οροφή με ασημί σκελετούς κολόνας και, για άλλη μια φορά, ένα ολόμαυρο εσωτερικό. Επιπλέον, ο υφιστάμενος εξωτερικός χρωματικός συνδυασμός πολλών αποχρώσεων Soul Red Crystal συνδυάζεται πλέον και με ένα ολόμαυρο επάνω εξωτερικό για πιο σπορ εμφάνιση.


    Διαβάστε επίσης

    Σιλάνς, σάιλνες, ησυχία ντε…

    F1: Πως μετρά το χρόνο η Aston Martin;



    ΣΧΟΛΙΑ