• AUTO

    F1, McLaren: Ιστορική εμφάνιση στο Μονακό!

    McLaren X Gulf Monaco livery 2021


    Αυτό το Σαββατοκύριακο (23/5) το πρόγραμμα έχει GP στο Μόντε Κάρλο. Οι McLaren θα είναι βαμμένα στα χρώματα της Gulf Oil.

    Η McLaren επιστρέφει στη F1 τα ιστορικά χρώματα του κολοσσού των πετρελαιοειδών στην Αμερική της Gulf Oil. Η εταιρεία έχει εξαγοραστεί από το 1985 και σήμερα είναι γνωστή ως Chevron. Πίσω όμως από την εικονική φίρμα υπάρχουν άνθρωποι που διαχειρίζονται τα πνευματικά δικαιώματα της φίρμας. Συνεργάζεται με την McLaren από πέρυσι και η εμφάνιση στα χρώματά της θα γίνει μόνο για τον αγώνα στο Μονακό.

    McLaren X Gulf Monaco livery 2021

    Οι δυο εταιρείες έχουν ιστορία στη συνεργασία τους πίσω τις δεκαετίες του 1960 -1970. Η τελευταία φορά που μια McLaren αγωνίστηκε με τα χρώματα της Gulf ήταν πίσω στο 1997 στις 24 Ώρες του Μαν. Πέρα από τα μονοθέσια, τόσο οι οδηγοί όσο και οι μηχανικοί θα είναι στα χρώματα των ομάδων. Επίσης οι οδηγοί θα φορούν κράνη με ρετρό χρώματα που μετά θα δημοπρατηθούν για να μαζευτούν χρήματα για την Mind που είναι συνεργάτης της McLaren και ασχολείται με την φιλανθρωπία. Ο Νόρις έκανε λόγο για το πιο όμορφο μονοθέσιο στην εκκίνηση και ο νικητής στον αγώνα το 2018, Ντάνιελ Ρικιάρντο πρόσθεσε: «Άλλος ένας λόγος να ανυπομονώ γι’ αυτό τον αγώνα».

    Διαβάστε επίσης:

    F1: Αυστρία in, Τουρκία out!

    F1 Ισπανία: Απλό είναι, κέρδισε ο ταχύτερος!

    F1 Ισπανία: Ο Λιούις το έκανε αλλιώς!



    ΣΧΟΛΙΑ