Ο Ολλανδός πρωταθλητής εκκίνησε από την pole διατήρησε το προβάδισμα και στους 19 γύρους και πήρε μια εύκολη νίκη.
Ο σημερινός αγώνας Sprint ήταν επεισοδιακός και συναρπαστικός στη μάχη των βαθμών για τις πιο πίσω θέσεις.
Το σβήσιμο των κόκκινων φώτων βρήκε το Φερστάπεν να διατηρεί την 1η θέση και το Χάμιλτον πίσω του να παίρνει σβάρνα από την εσωτερική τους Αλόνσο, Στρολ, Νόρις προκαλώντας καραμπόλα. Το αυτοκίνητο ασφαλείας οριοθέτησε το ρυθμό ωσότου απομακρυνθεί από την διαφυγή της 1ης στροφής η McLaren του Βρετανού.
Στον 5ο γύρο ο αγώνας ξαναβρήκε ρυθμό με τον Πέρεζ να προσπερνά το Ρικιάρντο ο οποίος είχε προς ώρας βρεθεί 3ος. Αυτό ήταν και το μόνο προσπέρασμα στην πρώτη πεντάδα καθώς ο Αυστραλός οδηγός της RB κράτησε πανάξια τη Ferrari του Σάινθ πίσω του, δίνοντας εν τέλει στην ομάδα του, τους 4 βαθμούς της 4ης θέσης, στους οποίους ήρθε να προστεθεί και ο ένας βαθμός του Τσουνόντα που επεισοδιακά τερμάτισε 8ος.

Ο Χάμιλτον βρέθηκε να μάχεται με το Μάγκνουσεν για την 8η θέση. Ο Δανός το παράκανε με την άμυνα και πήρε ποινή 10 δευτερολέπτων. Ο Χάμιλτον παραβίασε το όριο ταχύτητας στα πιτ υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας, οπότε πήρε και αυτός ποινή 20 sec. Έτσι ο Τσουνόντα που είχε χάσει τη θέση στον τελευταίο γύρο από το Χάμιλτον ξαναβρέθηκε στους βαθμούς.
Συνολικά η τελική κατάταξη ήταν:

Οι κατατακτήριες δοκιμές για τον αυριανό αγώνα (23:00 απευθείας ΑΝΤ1+) θα διεξαχθούν απόψε στις 23:00 (απευθείας ΑΝΤ1+).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Πέντε μεγάλα έργα έως τον Μάιο του 2027 – Τι αλλάζει σε ΚΟΚ, φυσικές καταστροφές και «Διαύγεια»
- Wall Street: Τι δείχνει η ιστορία για τις μετοχές μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Bitcoin: Σε χαμηλό επτά εβδομάδων μετά τις εκλογικές νίκες των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ – Πτώση έως 2,8%
- Αμερικανικά ομόλογα: Ράλι μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στη Βουλή – Υποχωρεί το δολάριο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Όμιλος ΔΕΗ: Η Κωτσόβολος εξαγοράζει το 100% της εταιρείας λιανικής Flanco στη Ρουμανία έναντι €35 εκατ.
O θρίαμβος της Coca Cola, η αποκλειστική δήλωση Μαρτίνου, τι λέει ο Εξάρχου, το φιάσκο της Μενδώνη και της Space Hellas, θρίλερ με τα δικαιώματα της UEFA, ο θρίαμβος Χρυσοχοΐδη και η απολογία της (πάντα αθώας) Κουτσολιούτσου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.