• AUTO

    EKO ACROPOLIS RALLY: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

    EKO ACROPOLIS RALLY: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

    EKO ACROPOLIS RALLY


    Αντί άλλου επιλόγου, το φετινό EKO ACROPOLIS RALLY έδωσε τη σκυτάλη στη διοργάνωση του 2022.

    Η αυλαία του φετινού αγώνα έπεσε με μια εκδήλωση αφιερωμένη σε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στις αυξημένες ανάγκες του. Χώρος φιλοξενίας
    το ΟΑΚΑ, που από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε το «σπίτι» του EKO ACROPOLIS RALLY: Στελέχη του αγώνα, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού και προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του, Λευτέρη Αυγενάκη, υποδέχθηκαν όλους όσοι συνέβαλαν με το έργο τους στην επιτυχή έκβασή του.

    Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους κριτές, στους εθελοντές, στους διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στους χορηγούς, που, μέσα από διαφορετικά πόστα, βρέθηκαν δίπλα στον αγώνα.

    Ο υφυπουργός Αθλητισμού ευχαρίστησε και συνεχάρη άπαντες για την ετοιμότητα και την οργάνωσή τους, ενώ παράλληλα επεσήμανε πόσο σημαντική ήταν η συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και τόνισε για ακόμα μία φορά πως η πολιτεία στοχεύει στη συνολική αναβάθμιση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

    Ο Προέδρος του ΕΕΣ, Dr Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ήταν ύψιστη τιμή για τον ΕΕΣ η ενεργή συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική διοργάνωση, και δεσμεύτηκε ότι ο ΕΕΣ θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες διοργανώσεις που στοχεύουν στη στήριξη του αθλητισμού και στην ανάδειξη της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η EKO προσέφερε στον Προέδρο του ΕΕΣ επιταγή αξίας 5.000 ευρώ σε καύσιμα για τα οχήματα του ΕΕΣ, ενισχύοντας σημαντικά το πολυποίκιλο έργο των εθελοντών του.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που οπτικά υποστηρίχθηκε με πλάνα της COSMOTE TV από τον αγώνα, προβλήθηκε ένα βίντεο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παρουσίαση των προετοιμασιών που απαιτούνται σε μια διοργάνωση του μεγέθους του EKO ACROPOLIS RALLY.

    Εδώ μπορείτε να δείτε το making off του αγώνα.

    Διαβάστε επίσης:

    e.GO Life: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα παράγεται εδώ

    Stellantis: Διακόπτει την παραγωγή αυτοκινήτων στη Βιέννη λόγω έλλειψης ημιαγωγών



    ΣΧΟΛΙΑ