• EKO Acropolis Rally 2022

    EKO Acropolis Rally: Οι κορυφαίοι οδηγοί μιλούν για τη μεγάλη βραδιά στο ΟΑΚΑ (video)


    Στις 8 Σεπτεμβρίου το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα ανοίξει τις πύλες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA.

    Το ΕΚΟ Acropolis Rally θα κριθεί σε 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, ωστόσο κανείς δεν παραβλέπει το μέγεθος της διεξαγωγής μιας υπερειδικής διαδρομής στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Οι εργασίες διαμόρφωσης του ΟΑΚΑ σε ασφάλτινη, παράλληλη διαδρομή έχουν ξεκινήσει και οι οδηγοί της μεγαλύτερης κατηγορίας του Πρωταθλήματος ετοιμάζονται εκτός από το να προσφέρουν θέαμα, να ζήσουν και οι ίδιοι τη στιγμή, πριν έρθουν αντιμέτωποι με όσα τους επιφυλάσσουν οι ειδικές διαδρομές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες.

    Όλοι ετοιμάζονται για τη βραδιά που θα αποτελέσει το highlight του φετινού Πρωταθλήματος. Από τον πολυνίκη του θεσμού, Sébastien Loeb, τον πλέον επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία των αγώνων Ράλλυ που έρχεται στην Ελλάδα έπειτα από δέκα χρόνια για ακόμα μία παράσταση, έως τον 22χρονο διαφαινόμενο Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Kalle Rovanpera, αλλά και κάθε ένα από τα 70 πληρώματα που θα πάρουν εκκίνηση από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

    Η προπώληση εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Acropolis Rally συνεχίζεται από την πλατφόρμα του viva.gr και οι πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος δίνουν το ραντεβού τους με τους θεατές όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο.

    Διαβάστε επίσης:

    EKO Acropolis Rally Road Safety Truck: Επίσκεψη Σπανού!



    ΣΧΟΛΙΑ