• AUTO

    Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ 2024!

    Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ 2024!


    Η πιο περιζήτητη εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ βρίσκεται στην φάση των τελευταίων προετοιμασιών.

    Οι Σπέτσες μας περιμένουν και φέτος τα μέλη της ΦΙΛΠΑ με τα κλασικά οχήματα. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν πάνω από 80 αυτοκίνητα στο νησί.

    Η εκκίνηση θα γίνει από τα Ίσθμια το πρωί της Παρασκευής 19/04 και ώρα 11:00. Τα 20 αυτοκίνητα της classic regularity θα εκκινήσουν για να διανύσουν 130km που περιλαμβάνουν 5 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα 60 οχήματα της κατηγορίας Touring τα οποία θα καλύψουν περίπου 100km με 2 ειδικές δοκιμασίας ακριβείας και αισθητά χαμηλότερη μέση ωριαία ταχύτητα.

    Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες θα περάσει από Ρητό, Σοφικό, Π. Επίδαυρο, Τραχειά, Άνω Φανάρι, Δρυόπη, Γαλατάς με τερματισμό Πόρτο Χέλι και μετάβαση στις Σπέτσες μέσω Κόστα.

    Εαρινό Ράλι ΦΙΛΠΑ 2024!

    Τα μισά από τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο Εαρινό Ράλι είναι κατασκευής μέχρι το 1970 και με την άφιξή τους στο νησί θα σταθμεύσουν στο χώρο μπροστά από το Poseidonion Grand Hotel, για να τα θαυμάσουν οι ντόπιοι αλλά και οι επισκέπτες του νησιού. Το βράδυ οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στη βεράντα του ξενοδοχείου για ένα απεριτίφ.

    Το Σάββατο το πρωί, θα γίνει ο κλασικός γύρος του νησιού, με μια ειδική διαδρομή και τερματισμό στην Αγ. Μαρίνα για το πικ-νικ προσφορά του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπετσών και του Poseidonion Grand Hotel. Φυσικά για ακόμη μια χρονιά οι μουσικές επιλογές του Τζόνυ Βαβούρα θα έχουν την τιμητική τους.

    Μετά το μεσημέρι, τα αυτοκίνητα θα περάσουν από το δυτικό μέρος του νησιού και το παλιό λιμάνι για να επιστρέψουν μπροστά από το ξενοδοχείο όπου θα λάβει χώρα μια σύντομη ξενάγηση, από στέλεχος της ΦΙΛΠΑ, σε ορισμένα αυτοκίνητα αξιοσημείωτα για την ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να κατανοήσει καλύτερα το αντικείμενο του θαυμασμού του.

    Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές των γενικών κατατάξεων και θα ακολουθήσει το δείπνο στο ξενοδοχείο. Η ΦΙΛΠΑ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης: Instacar, MyKteo, ΦΙΛΗΣGlass, ανώνυμο χορηγό φίλο της λέσχης, Intermed, Voyager, Aperol, Synviva, Neaters, τον Εμπορικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπετσών, τον Δήμο και το Λιμεναρχείο Σπετσών και φυσικά τον μεγάλο οικοδεσπότη μας, Poseidonion Grand Hotel.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιδού η νέα Mercedes GLB!

    Ποιο είναι το κορυφαίο ελαστικό all season;

    Ford Focus: Όφελος ως €3.300



    ΣΧΟΛΙΑ