Για όσους επισκέπτονται το χιονοδρομικό κέντρο δίνεται η δυνατότητα να δουν από κοντά δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς.
Οι επισκέπτες του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού μπορούν να ενημερωθούν, να δουν και να συγκρίνουν πέντε από τα πιο δημοφιλή SUV της αγοράς. Το Jeep Avenger, το KIA Sportage, το Hyundai Kona, το Cupra Formentor και το νεοφερμένο στην Ελληνική αγορά Seres 5 θα βρίσκονται για ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο στην αφετηρία της τηλεκαμπίνας στη θέση 1750 του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού. Μαζί τους και ένα ξεχωριστό pick up διακεκριμένο για τις εκτός δρόμου ικανότητές του, το Ford Ranger Raptor. Οι επισκέπτες του κέντρου θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν από κοντά ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της αγοράς, αλλά και να δηλώσουν συμμετοχή στα Test Drives που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, με το πρώτο από αυτά να διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε επίσης
Οδηγούμε BMW XM: X Large – Maximum!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεφαλογιάννη: Ο τουρισμός είναι γέφυρα φιλίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία
- Χαρακόπουλος: Έκκληση στους αγρότες να μη χάνουν το δίκιο τους με ακραίες συμπεριφορές
- Μητσοτάκης: To Wrapped αλά… Spotify με τον απολογισμό του 2025
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – 33 προσαγωγές
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Μετά το νέο Καραϊσκάκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δρομολογεί την ανακαίνιση του γηπέδου και της Νότιγχαμ Φόρεστ
Συνέλαβαν τον επιχειρηματία Άγγελο Γιαννακόπουλο των φούρνων «Χωριάτικο»: Ετρεχε με 216 χιλιόμετρα την ώρα με Lamborghini
Greek Shipping Awards 2025: Προσωπικότητα της χρονιάς η Μαρία Αγγελικούση, στην TEN το deal της χρονιάς (φωτογραφίες)