• ΑΓΟΡΕΣ

    Wall Street: Συνεχίζεται το ανοδικό σερί -Νέα ρεκόρ για Dow Jones και S&P 500

    • NewsRoom
    Wall Street: Νέο ρεκόρ για Dow Jones με ώθηση από την American Express - Βουτιά για Intel και Snap


    Με θετικό πρόσημο έκλεισε η Wall Street με τους Dow Jones και S&P 500 να πιάνουν νέα ρεκόρ

    Συγκεκριμένα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 35.755 μονάδες, ενισχυμένος κατά 15 μονάδες ή 0,04%, ενώ ο Nasdaq των τεχνολογικών εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης, κινήθηκε υψηλότερα 0,06% στις 15.235 μονάδες.

    Από την άλλη μεριά ο διευρυμένος δείκτης S&P 500 έκλεισε στα επίπεδα ρεκόρ των 4.574 μονάδων, καταγράφοντας κέρδη 0,18%.

    Ωθηση στη σημερινή συνεδρίαση έδωσε η μετοχή της United Parcel με κέρδη 7,50%, καθώς ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών και ακολούθησε η General Electric με +2,10%, η οποία  αναβάθμισε την εκτίμησή της για την κερδοφορία στο σύνολο του έτους.

    Στον αντίποδα, πιέσεις για τη Facebook που έκλεισε με απώλειες 3,93% καθώς ξεπέρασε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη με 3,22 δολ. ανά μετοχή έναντι πρόβλεψης για 3,19 δολ, αλλά τις έχασε στα έσοδα που διαμορφώθηκαν στα 29,01 δισ. δολάρια έναντι εκτίμησης για 29,57 δισ. δολ.

    Σήμερα ξεχώρισαν οι ανακοινώσεις των General Electric, 3M, και Lockheed Martin.

    Αναμένονται, μετά το κλείσιμο των συναλλαγών οι ανακοινώσεις τριμήνου των Microsoft και Alphabet,  οι οποίες αναμένεται πως θα κινηθούν ισχυρά διαμορφώνοντας έτσι ένα κλίμα αισιοδοξίας στην αμερικανική αγορά.

    Διαβάστε επίσης

    Wall Street: Ιστορικά υψηλά για Dow Jones και S&P 500

     



    ΣΧΟΛΙΑ