ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διαδοχικές αγορές μετοχών του ΟΠΑΠ στις 1 και 2 Δεκεμβρίου προχώρησε η Allwyn, ενισχύοντας τη θέση της. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διήμερο αποκτήθηκαν 566.826 μετοχές σε μέση τιμή 17,74 την Δευτέρα και 18,02 ευρώ, αντίστοιχα, με συνολικό τίμημα περίπου 10,14 εκατ. ευρώ, στέλνοντας το μήνυμα στην αγορά ότι ο βασικός μέτοχος παραμένει προσηλωμένος στο deal και στην επόμενη μέρα του ΟΠΑΠ. Πάνω από τα 18,05 ευρώ διαπραγματεύεται η μετοχή αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με την επιστολή που απέστειλε ο ΟΠΑΠ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και των σχετικών διατάξεων του ελληνικού δικαίου, ότι την 2 Δεκεμβρίου 2025 έλαβε γνωστοποίηση από την «Allwyn International AG» («AIAG»), νομικό πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας:
– Pavel Šaroch, Αντιπρόεδρος / Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Katarina Kohlmayer, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
– Robert Chvátal, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
σχετικά με τις κατωτέρω συναλλαγές επί μετοχών της Εταιρείας.
Την 1 Δεκεμβρίου 2025, η AIAG απέκτησε 278.143 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 17,7392 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 4.934.034,31 ευρώ. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικές πλατφόρμες διαπραγμάτευσης που λειτουργούν ως Πολυμερείς Μηχανισμοί Διαπραγμάτευσης (MTFs).
Την 2 Δεκεμβρίου 2025, η AIAG απέκτησε 288.683 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας (ISIN GRS419003009) σε μέση τιμή 18,0204 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι για συνολικό τίμημα περίπου 5.202.183,13 ευρώ. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και σε ιδιωτικές πλατφόρμες διαπραγμάτευσης που λειτουργούν ως Πολυμερείς Μηχανισμοί Διαπραγμάτευσης (MTFs).
Διαβάστε επίσης:
Καραβίας (Eurobank): Στις 9 Δεκεμβρίου η τελευταία διαπραγμάτευση στο ΧΑ της Eurobank Holdings
Χρηματιστήριο: Φήμες για placement ανεβάζουν BIO, Cener, πτώση στην Eurobank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bulkers: Έντεκα πλοία κοντέινερ παρήγγειλε η Άννα Αγγελικούση
- Ισχυρή ώθηση 2ετίας στην επιχειρηματική δραστηριότητα της ευρωζώνης τον Νοέμβριο χάρη στις υπηρεσίες
- Απλήρωτοι φόροι 7,2 δις ευρώ στο 10μηνο – Γιατί αυξήθηκαν κατά 785 εκατ. σε ένα μήνα
- Ισραήλ-Arrow 3: Ολοκληρώνεται το mega αμυντικό deal $4,2 δισ. με τη Γερμανία