ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες έκλεισαν σήμερα, Παρασκευή, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, σημειώνοντας το χαμηλότερό τους επίπεδο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Ο χρυσός παράδοσης Ιουνίου έκλεισε με απώλειες 1,4% στα 1.990.50 δολάρια ανά ουγγιά, πέφτοντας κάτω από τα 2.000 δολάρια. Σε επίπεδο εβδομάδας οι τιμές του κίτρινου μετάλλου έκλεισαν με απώλειες 1,3%.
Το ασήμι παράδοσης Μαΐου έκλεισε με απώλειες 1,2% στα 25,06 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε με απώλειες 1,6%.
Το παλλάδιο Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 1,2% στα 1.607,40 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε με άνοδο 7,4%.
Η πλατίνα παράδοσης Ιουλίου έκλεισε με άνοδο 2,8% στα 1.138,70 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας σημείωσε άνοδο 8%.
Τέλος, ο χαλκός Μαΐου έκλεισε με απώλειες 1,1% στα 3,98 δολάρια ανά λίβρα, ενώ σε επίπεδο εβδομάδας έκλεισε με απώλειες 3,1%.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.