ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρά ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη, καθώς η Γερμανία ετοιμάζεται να προχωρήσει στην επιβολή εμπάργκο στο ρωσικό αργό.
Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο Ιουνίου του αμερικανικού WTI έκλεισε με άνοδο 3,3% στα 105,36 δολάρια το βαρέλι, ενώ το συμβόλαιο Ιουνίου του Brent σημείωσε κέρδη 2,16% και διαμορφώθηκε στα 107,59 δολάρια το βαρέλι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal οι αντιπρόσωποι της Γερμανίας στην ΕΕ ενημέρωσαν πως η χώρα δεν είναι πλέον αντίθετη με την επιβολή εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο, αρκεί να της δοθεί χρόνος για να εξασφαλίσει προμήθειες από αλλού.
Διαβάστε επίσης:
Επιβίωση στο ναρκοπέδιο των αγορών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέλος στις καθυστερήσεις στην έκδοση επικουρικών – Η καταμέτρηση από τον τελευταίο φορέα
- Σοκ στις ΗΠΑ: Οι τιμές βενζίνης ξεπέρασαν τα $4/γαλόνι για πρώτη φορά εδώ και 3 χρόνια
- Οι τελικοί των playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα Allwyn
- Η ελληνική πρωτοπορία στην τέχνη – Τρεις δημιουργοί που ανέπτυξαν διάλογο με τα διεθνή ρεύματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.