ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε υψηλό τριών εβδομάδων έκλεισαν σήμερα, Τρίτη, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού με τους επενδυτές να στρέφονται στο κίτρινο μέταλλο, μετά την ανακοίνωση της υποχώρησης της καταναλωτικής εμπιστοσύνης και των νέων προσφορών εργασίας, οδηγώντας το δολάριο και τις αποδόσεις των ομολόγων σε φθίνουσα πορεία.
Ο χρυσός Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο 0,6% στα 1.958,90 δολάρια ανά ουγγιά.
Το ασήμι Σεπτεμβρίου έκλεισε με άνοδο 1,8% στα 24,69 δολάρια ανά ουγγιά.
Η πλατίνα Οκτωβρίου έκλεισε με άνοδο 1,7% στα 989 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,7% στα 1.252,50 δολάρια ανά ουγγιά.
Τέλος, ο χαλκός έκλεισε με άνοδο 0,7% στα 3,8195 δολάρια ανά λίβρα.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Μειώσεις στις τιμές 10 φαρμάκων υπόσχεται ο Μπάιντεν
Γερμανία: Συμφωνία για φοροελαφρύνσεις 7 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις
Μπλίνκεν: Νέα στρατιωτική βοήθεια 250 εκατ. δολαρίων στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.