• Σχόλιο Αγοράς

    Futures Wall Street: Σε πράσινο έδαφος λίγο πριν την εκπνοή του μήνα

    Ο δρόμος της Wall Street στις ΗΠΑ


    Ανοδικά κινούνται αυτή την ώρα τα futures των βασικών δεικτών της Wall Street, λίγο πριν εκπενεύσει ο μήνας και το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

    Στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση, ο Dow Jones έκλεισε σε θετικό έδαφος με τους επενδυτές της Wall Street να επικεντρώνονται στα θετικά αναθεωρημένα στοιχεία γύρω από την ανάπτυξη αλλά και τα επιτυχημένα stress tests των μεγάλων αμερικανικών τραπεζών.

    Το επιτυχημένο τεστ αντοχής έδωσε το πράσινο φως στις τράπεζες να προχωρήσουν στη διανομή μερίσματος αν και οι αναλυτές αναμένουν ότι οι πληρωμές θα είναι κάπως χαμηλότερες φέτος λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας και των επικείμενων νέων κανονισμών για τα επίπεδα κεφαλαίων.

    Παράλληλα, τα μακροοικονομικά στοιχεία που δείχνουν ότι η αμερικανική οικονομία είναι περισσότερο ανθεκτική, δίνουν το βήμα στις κεντρικές τράπεζες για να προχωρήσουν σε νέες αυξήσεις των επιτοκίων τους.

    Πώς κινoύνται τα futures μιάμιση ώρα πριν από το άνοιγμα των αγορών

    Ανοδικά στις 34.176,19 μονάδες κινούνται αυτή την ώρα τα futures του Dow, σημειώνοντας άνοδο 0,16%.

    Αντιστοίχως, τα futures του S&P κυμαίνονται στις 4.412,61 μονάδες με ήπια άνοδο 0,37%, ενώ τα futures του Nasdaq στις 15.022,17 μονάδες με άνοδο 0,55%.



    ΣΧΟΛΙΑ