ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέα κέρδη ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι ευρωαγορές, βρίσκοντας ώθηση από το θετικό άνοιγμα της Wall Street.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στις 459,10 μονάδες με ήπια άνοδο 0,45%.
Από τις μετοχές του δείκτη, με τη μεγαλύτερη άνοδο έκλεισαν οι ams-OSRAM AG (14,43%), Samhaellsbyggnadsbolaget i Norden AB Series B (8,72%), ενώ με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι ORLEN S.A. (-7,90%) και Kindred Group PLC (-4,18%).
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε στις 7.423,46 μονάδες με ήπιες απώλειες -0,43%.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 16.166,45 μονάδες με ισχυρή άνοδο 1,09%, ενώ ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε στις 7.267,64 μονάδες με ήπια άνοδο 0,24%.
Όσον αφορά τους περιφερειακούς χρηματιστηριακούς δείκτες, ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 29.688,45 μονάδες με ισχυρή άνοδο 1,06%, ενώ ο ισπανικός IBEX 35 έκλεισε στις 10.062,60 μονάδες με ήπια άνοδο 0,59%.
Διαβάστε επίσης:
Bild: «Οι (πρώην) χρεοκοπημένοι Έλληνες αντεπιτίθενται – Χρεοκοπημένοι Γερμανοί πουλήστε τα νησιά σας»
Orilina: Στη δημοσιότητα το ενημερωτικό δελτίο για την IPO
Πιερρακάκης: Ξεκινά η διαβούλευση για τον νέο αθλητικό νόμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Βρετανία: Ο Αντονέλι στην pole
- Ερντογάν εναντίον Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι εθισμένο στον πόλεμο και δυναμιτίζει τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Απίστευτη δήλωση Τραμπ για Ιράν: Είναι όλοι στην κηδεία Χαμενεΐ, θα μπορούσαμε να τους εξοντώσουμε αλλά δεν θα το κάνουμε
- Τραμπ: Κάλεσε τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.