ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέες απώλειες ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Δευτέρας, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού.
Η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου ξεπέρασε το 5%, ασκώντας πιέσεις στο κίτρινο μέταλλο. Ειδικότερα, η απόδοση του δεκαετούς είχε περάσει οριακά για ελάχιστο χρονικό διάστημα το 5% την περασμένη Πέμπτη (5,001%) για πρώτη φορά από το 2007, πριν υποχωρήσει την Παρασκευή, με τις νέες πιέσεις να έρχονται καθώς αναζοπυρώνονται οι φόβοι για τη στάση της Fed.
Ο χρυσός Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 6,6 δολάρια στα 1.987,8 δολάρια η ουγγιά.
Το ασήμι Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,294 δολ στα 23,210 δολάρια η ουγγιά.
Αντίστοιχα, η πλατίνα Ιανουαρίου έκλεισε με απώλειες 0,1 δολάρια στα 905 δολάρια η ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο 28 δολάρια στα 1.139,20 δολάρια ανά ουγγιά.
Τέλος, ο χαλκός Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο 0,0235 δολάρια στα 3,5865 δολάρια ανά λίβρα.
Διαβάστε επίσης:
Μεσανατολικό: Η Χαμάς ανακοίνωσε την απελευθέρωση δύο ομήρων
ΗΠΑ: Στο στόχαστρο Superyacht Ρώσου ολιγάρχη αξίας 300 εκατ. δολαρίων
Pfizer: Ευρωπαϊκή έγκριση για την εξαγορά της Seagan έναντι 43 δισ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για τη ρωσική υβριδική επίθεση στη Λειψία: Πλήρης αλληλεγγύη στη Γερμανία
- ΗΠΑ: Πάνω από 2.100 συλλήψεις μεταναστών στη Νέα Υόρκη – Κλιμακώνεται η σύγκρουση με τον Τραμπ
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Στο Καράκας ο Κρις Ράιτ – Συμφωνίες πετρελαίου και επέκταση της Chevron
- ΙΑΕΑ: Άγνωστη η κατάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν όσο παραμένει άλυτος ο πόλεμος με τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.