ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι τράπεζες μετά τα χαμηλά μέρας, αρχίζουν να «γεμίζουν» και πάλι με εντολές αγορών μετά τα χαμηλά μέρας, ενώ το κλίμα στην αγορά δείχνει ότι πάει να φτιάξει με το +1,5% της Κύπρου, το +3,4% της Μετλέν και το +4,58% της Τιτάν.
Ήδη, η Alpha πέρασε σε θετικό πεδίο.
Στις 2.296 μονάδες ο γενικός δείκτης του Χ.Α. παρά το γεγονός ότι πτωτικά έσπασε την στήριξη των 2280 μονάδων. Αντίδραση πάνω από 1,5% βγάζει η Bylot.
Από τα 3,82 ευρώ χαμηλό μέρας η Άλφα κινείται αυτή την ώρα στα 3,90, από τα 14,05 η ΕΤΕ, στα 14,60, από τα 3,89 ευρώ η Eurobank στα 3,98 και από τα 8,12 ευρώ η Πειραιώς, στα 8,29.
Από τα όρια των 7 ευρώ στο άνοιγμα η Lamda ενισχύεται πάνω από 2%, στα 7,18, πάνω από 2% η άνοδος για τα ΕΛΠΕ μετά τη συμφωνία Chevron – ExxonMobil.
Αντίδραση σχεδόν 2% για τον ΔΑΑ, στα 11,45 ευρώ.
Μεγάλες απώλειες για τον ΟΠΑΠ πάνω από 2,7%, ενώ περιορίζεται η πτώση στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, την ΔΕΗ, στα 18,78 από τα 18,43 χαμηλό και με όγκο ως αυτή την ώρα 465 χιλιάδων τεμαχίων.
Σημειωτέον, ότι σε κέρδη 1,63% πέρασε ο τραπεζικός κλάδος στην Ευρώπη αυτή την ώρα.
Διαβάστε επίσης:
Μυτιληναίος: Παρασκευάστηκε το πρώτο πακέτο γαλλίου – «Ξεκινά σύντομα η αποστολή τους»
Softweb: Στρατηγική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κλίνγκμπαϊλ: Οι χώρες της ΕΕ δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από τα εθνικά συμφέροντα
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Αρωγός στην οδική ασφάλεια
- Κωνσταντοπούλου: Υπάλληλος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε «απλήρωτους μισθούς» και «εργασιακό μπούλινγκ»
- Aberdeen: Κατά του mega deal €7,8 δισ. των Advent-FedEx για την εξαγορά της InPost
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.