ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματιστήριο: Η CrediaBank του 1,8 δισ., οι μεγάλοι όγκοι στα ΕΛΠΕ και το νέο υψηλό της Πειραιώς στα 6,73 ευρώ
Οριακές ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 13:00, διαμορφώνεται στις 1.984,60 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,13%.
Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 1.990,90 μονάδες (+0,45%).
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 63,65 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,15%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,23%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (+1,20%), της Elvalhalcor (+1,14%) και της Πειραιώς (+0,75%).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Μυτιληναίος (-1,30%), της Aktor (-1,17%), της Viohalco (-0,47%) και του ΟΛΠ (-0,42%).
Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν Eurobank και Attica Bank, με 2.964.127 και 2.632.473 μετοχές, αντιστοίχως.
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Eurobank με 9,45 εκατ. ευρώ και η Alpha Bank με 8,83 εκατ. ευρώ.
Ανοδικά κινούνται 69 μετοχές, 36 πτωτικά και 16 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Attica Bank (+9,62%) και Αττικές Εκδόσεις (+9,57%).
Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Μουζάκης (κ) (-2,36%) και Μοτοδυναμική (-1,87%).
Διαβάστε επίσης:
Buy Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Alpha Bank, Viohalco, ΔΑΑ, Profile
Εurobank Equities για ΕΧΑΕ: Νέα τιμή στόχος τα €8,20 για το Χρηματιστήριο Αθηνών
Premia Properties: Τι φέρνει η συμμαχία Γεωργιάδη, Σκλαβενίτη, Αντετοκούνμπο, Δασκαλάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
