ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμμαχία Λαζαράκου με την αμερικανική SEC – To σχέδιο για να έρθουν οι ναυτιλιακές της Wall στην Αθήνα και η Κίμπερλι
Χαμηλό στα χθεσινά επίπεδα κλεισίματος έγραψε προς το παρόν η αγορά, στις 2.077 μονάδες με υψηλό στις 2.111 μονάδες. Γύρισμα νωρίτερα για τις ευρωπαϊκές αγορές, όσο το πετρέλαιο ακολουθεί αντίστροφή πορεία προβάλλοντας πάλι πάνω από τα 110 δολάρια το βαρέλι.
Στα 108 δολάρια αυτή την ώρα, τη στιγμή που οι Ισραηλινοί, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ξεδοντιάζουν την ιρανική ηγεσία σε κάθε βαθμίδα.
Η Alpha Bank έγραψε χαμηλό στα 3,11 ευρώ με κίνηση τώρα στα 3,15. Η ΕΤΕ παίρνει φόρα με κέρδη 2,27%, στα 12,83, αντιστοίχως η Eurobank σκαρφαλώνει στα 3,45 με άνοδο 2,10% και η Πειραιώς που βρέθηκε στα όρια των 7 ευρώ επιστρέφει, όπως φαίνεται, στα 7,11 ευρώ.
Την αγορά που κινείται πάλι πάνω από τις 2.100 μονάδες δείχνει να στηρίζει η ΔΕΗ με +3%, η Metlen, που παρά λίγο να χάσει τα κέρδη της με +2,14%, η Τιτάν με +2,05%, στα 44,90 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
ΕΥΔΑΠ: Πάνω από 12,7% το έμμεσο ποσοστό της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (πίνακας)
Δομική Κρήτης: Ανέλαβε έργο για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ ύψους €15,48 εκατ.
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος Σούλιοκ υπέγραψε τη συνταγματική μεταρρύθμιση που τερματίζει τη θητεία του
- ΗΠΑ-Ισραήλ: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης εξετάζει την πιθανότητα σύλληψης του Νετανιάχου
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από ιρανική επίθεση με πυραύλους και drones
- ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πρόεδρος η Ρένα Δούρου, γραμματέας ο Νίκος Παππάς, απλό μέλος της εκλογικής επιτροπής ο Παύλος Πολάκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.