ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση 2,85% για την BYLOT αυτή την ώρα, με την μετοχή να κινείται κάτω από το 1,10 ευρώ, δηλαδή κάτω και από την αύξηση κεφαλαίου.
Πτώση πάνω από 10% σε σχέση με το 1,22 που ήταν υψηλό μηνός και 7% από το 1,18 ευρώ που ήταν υψηλό εβδομάδας.
Πάνω από 3,1 εκατ. κομμάτια άλλαξαν χέρια στην μετοχή ως αυτή την ώρα με την κεφαλαιοποίηση να κρατάει τα 2,03 δις. ευρώ. Το Qube αύξησε τη short θέση του στις 8 Ιουλίου σε 0,81%.
Διαβάστε επίσης:
Έρευνα BofA: Επανέρχεται η «αρχή της «Χρυσομαλλούσας» – Πώς οι επενδυτές επιστρέφουν στο ρίσκο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένταση Άγκυρας-Κιέβου μετά από επιθέσεις σε τουρκικά πλοία – Κλήθηκε για εξηγήσεις ο Ουκρανός πρέσβης
- Ίδρυμα «Αθηνάς Ι. Μαρτίνου»: Προκήρυξε 24 υποτροφίες για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού
- Σύλληψη ειδικού φρουρού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης
- Ντίμης Μαυρόπουλος: Νεκρός ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας μετά από συντριβή σκαφών στο Κάβο Γκρέκο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.