ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανοδικά έκλεισαν σήμερα, Δευτέρα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, έπειτα από τέσσερις εβδομάδες συνεχόμενων απωλειών.
Ο χρυσός Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο 0,3% στα 1.923 δολάρια ανά ουγγιά.
Το ασήμι Σεπτεμβρίου έκλεισε με άνοδο 2,7% στα 23,34 δολάρια ανά ουγγιά.
Αντίθετα, η πλατίνα Οκτωβρίου κατέγραψε απώλειες 0,2% με την τιμή της να αγγίζει τα 913,50 δολάρια ανά ουγγιά και το παλλάδιο Σεπτεμβρίου σημείωσε πτώση 1,7%, κλείνοντας στα 1.239,10 δολάρια ανά ουγγιά.
Τέλος, ο χαλκός Σεπτεμβρίου έκλεισε με άνοδο 0,3% στα 3,72 δολάρια ανά λίβρα.
Διαβάστε επίσης:
«Ευχαριστώ» Ζελένσκι σε Σακελλαροπούλου για την στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία
Κοινή δήλωση Ελλάδας-Ουκρανίας για την είσοδο του Κιέβου στο NATO
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΥΑΘ: Συμφωνία με την ΕΤΕπ ανοίγει τον δρόμο πιστωτική γραμμή ως 290 εκ. ευρώ για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
- H ANEK LINES σε ταξιδεύει με τον αέρα του τόπου της!
- Θάνατος Μαζωνάκη: Στις φυλακές Κορυδαλλού τα ξημερώματα οι γιατροί
- Ντόναλντ Τραμπ: Η «εχθρική» Fed, αύξησε τα επιτόκια για «πολιτικούς λόγους»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.