• ΑΓΟΡΕΣ

    «Σφήνα» Αποστολόπουλου και αναβολή της ΓΣ του Υγεία

    Γιώργος Αποστολόπουλος, Ιδρυτής του Ιατρικού Αθηνών

    Γιώργος Αποστολόπουλος, Ιδρυτής του Ιατρικού Αθηνών


    Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα Γενική Συνέλευση των Μετόχων του Υγεία, έπειτα από σχετική παρέμβαση που έγινε από πλευράς της Αποστολόπουλος Holdings, η οποία κατέχει το 5,18% των μετοχών του εισηγμένου θεραπευτηρίου.

    Το αίτημα της πλευράς Αποστολόπουλου έγινε δεκτό και η σύγκληση της νέας Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε για τις 2 Αυγούστου.

    Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η πλευρά Αποστολόπουλου έχει κάνει διαδοχικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης των διαδικασιών πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του Υγεία που κατέχεται από την MIG. Μάλιστα, μόλις προ ημερών κοινοποίησε και τη μη δεσμευτική του πρόταση για την εξαγορά του 70,38% των μετοχών του Υγεία που κατέχεται από την MIG, εφόσον του επιτραπεί να διενεργήσει πρώτα έλεγχο στα βιβλία της εταιρείας.

    Δείτε την ανακοίνωση του Υγεία:

    Η «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε» ανακοινώνει ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 05.07.2018 παρέστησαν νομίμως 29 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν ποσοστό 80,095% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

    Η συζήτηση και λήψη απόφασης επί όλων των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης αναβλήθηκε, κατόπιν αιτήματος μετόχου που εκπροσωπούσε ποσοστό μεγαλύτερο του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, για την 2α Αυγούστου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 στον ίδιο χώρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Αποστολόπουλος: Με δάνεια… 143 εκατ.ευρώ διεκδικεί το ΥΓΕΙΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα τριτώσει το… κακό για τον Γιώργο Αποστολόπουλο και τις δονκιχωτικές κινήσεις του με το «Υγεία»; 



    ΣΧΟΛΙΑ