ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευρύνονται τα ΣΜΕ στα παράγωγα από έξι ακόμα μετοχές αυξάνοντας τις επενδυτικές επιλογές και τη ρευστότητα στο σύστημα, εξέλιξη που αφήνει ικανοποιημένη την αγορά.
Στο πλαίσιο αυτό οι μετοχές αυτές είναι της Autohellas, της Aegean, της Quest, της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, της Ιντρακάτ και της Άβαξ.
Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης ορίστηκε η Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου.
Η κίνηση αυτή έρχεται σε μία σημαντική στιγμή για την αγορά, καθώς η ρευστότητα έχει αυξηθεί, η ζήτηση για τις μετοχές είναι αυξημένη και οι συναλλαγές τείνουν να διαμορφωθούν πάνω από τα 90 εκατ. ευρώ την ημέρα.
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Τραπεζική υπόθεση η κίνηση προς 1.030 μονάδες, αλλά και profit taking
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η διαδικασία των απολυμάνσεων στο λιμάνι για την αποτροπή μετάδοσης του αφθώδη πυρετού στο ζωικό κεφάλαιο
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.