ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευρύνονται τα ΣΜΕ στα παράγωγα από έξι ακόμα μετοχές αυξάνοντας τις επενδυτικές επιλογές και τη ρευστότητα στο σύστημα, εξέλιξη που αφήνει ικανοποιημένη την αγορά.
Στο πλαίσιο αυτό οι μετοχές αυτές είναι της Autohellas, της Aegean, της Quest, της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, της Ιντρακάτ και της Άβαξ.
Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης ορίστηκε η Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου.
Η κίνηση αυτή έρχεται σε μία σημαντική στιγμή για την αγορά, καθώς η ρευστότητα έχει αυξηθεί, η ζήτηση για τις μετοχές είναι αυξημένη και οι συναλλαγές τείνουν να διαμορφωθούν πάνω από τα 90 εκατ. ευρώ την ημέρα.
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Τραπεζική υπόθεση η κίνηση προς 1.030 μονάδες, αλλά και profit taking
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάλυση του BBC: Οι ήττες του Μερτς υπονομεύουν τη σταθερότητα στη Γερμανία και την Ευρώπη πριν το κρίσιμο 2027
- Τραμπ: «Βουβά» πλάνα από τον Λευκό Οίκο μετά το μποϊκοτάζ των τηλεοπτικών δικτύων
- Φιντάν προς ΗΠΑ: Να αξιοποιήσουν περαιτέρω την επιρροή τους στο Ισραήλ, για να σταματήσει τις βλαβερές πολιτικές του
- Επαναπατρισμός αρχαιοτήτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες – Εντυπωσιακά αντικείμενα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.