ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες κινούνται ξανά οι βασικοί δείκτες της Wall Street καθώς η αγωνία γύρω από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Λευκού Οίκου και Ρεπουμπλικάνων του Κογκρέσου για την αύξηση του ανώτατου ορίου χρέους των ΗΠΑ παραμένουν ατελέσφορες, ενώ η «X Date» της 1ης Ιουνίου πλησιάζει.
Ο Dow Jones κινείται δύο ώρες μετά το άνοιγμα της Wall Street με απώλειες 0,63% στις 32.848,44 μονάδες, ο S&P 500 υποχωρεί στις 4.116,62 μονάδες με πτώση -0,70%, ενώ στο -0,81% κινείται ο Nasdaq στις 12.458,39 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, η Αμερικανίδα υπουργός Τζάνετ Γέλεν επανέλαβε πως οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί έχουν διορία μέχρι τις αρχές Ιουνίου για να καταλήξουν σε συμφωνία αύξησης του ορίου του χρέους. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και το υπουργείο Οικονομικών θα έρθουν αντιμέτωποι με «δύσκολες επιλογές», ανέφερε η Γέλεν.
«Θα υπάρξουν υποχρεώσεις που δεν θα είμαστε σε θέση να πληρώσουμε», τόνισε, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι εφικτό για την κυβέρνηση να επιλέξει ποιες υποχρεώσεις θα τηρήσει. «Απλά πρέπει να αυξήσουμε το ταβάνι του χρέους» τόνισε.
Διαβάστε επίσης
PacWest: Πούλησε τη μονάδα στεγαστικών δανείων στη Roc360
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο μανίκι της Σάντερλαντ η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Shuffle, με φόντο τη νέα εποχή των στοιχηματικών χορηγιών
- Νέο περιστατικό μετά τον Μαζωνάκη με «θαυματουργές» θεραπείες – Αγγειοχειρούργος υποσχόταν «θαύματα» σε 10 μέρες με ενέσιμες βιταμίνες
- Κτηματολόγιο: Ψηφιακά πλέον οι διορθώσεις στα ακίνητα με την «metavoles» – Τι αλλάζει σε όρια και εμβαδά
- Σιδηρομετάλλευμα: Επιστροφή στα κέρδη με την τιμή κοντά στα 100 δολάρια – «Βαρίδι» η Κίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.