• Μετοχές

    Ξανά στο ταμπλό οι μετοχές της Viohalco και της Cenergy


    Επέστρεψαν λίγο πριν τις 16:00 στο χρηματιστηριακό ταμπλό οι μετοχές της Viohalco και της Cenergy των οποίων από το πρωί είχε ανασταλεί προσωρινά η διαπραγμάτευση

    Η μετοχή της Viohalco είχε σταματήσει στα 3,41 ευρώ, υποχωρώντας κατά 0,73%, ενώ το χαρτί της Cenergy κατέγραφε απώλειες 3,39%, έχοντας βρεθεί στο 1,71 ευρώ.

    Πριν από λίγο, μετά την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης, η μετοχή της Viohalco ΒΙΟ -1,22% 5,66 υποχωρούσε κατά 3,3% ενώ και η μετοχή της Cenergy CENER -0,92% 7,50 κινείται πτωτικά κατά 3,5%.

    Η ανακοίνωση του ομίλου της Viohalco αναμένεται πλέον να κριθεί από την ίδια την αγορά με βάση το… περιεχόμενό της, από το οποίο και προκύπτει ότι στόχος των συζητήσεων με τον γαλλικό όμιλο Nexans είναι η σύμπραξη των δραστηριοτήτων παραγωγής καλωδίων. Επισημαίνοντας παράλληλα ότι η εν λόγω διαπραγματεύσεις είναι σε πρώιμο στάδιο.

    Η τοποθέτηση αυτή μένει να διαπιστωθεί αν θα αποθερμάνει ή όχι το επενδυτικό ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, βασιζόμενο σε πληροφορίες με μεγαλύτερο βάθος από αυτό που ανακοινώθηκε.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ