ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 1,47%, από 1,59% που ήταν, μειώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου η short θέση του fund Lansdowne Partners στη ΔΕΗ. Μια θέση που, όπως έχει γράψει το mononews.gr, κρατάει από τον Νοέμβριο του 2017, όταν και άνοιξαν οι πρώτες short θέσεις του λονδρέζικου fund, «εγκλωβίζοντάς» το στη συνέχεια σε ζημιές εκατομμυρίων. Θέση που, ωστόσο, φαίνεται πλέον να μειώνει το fund, μπροστά στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η διοίκηση του Γιώργου Στάσση.
Η Lansdowne διατηρεί επίσης short θέσεις επί των μετοχών των Πειραιώς, Cairo Mezz, Eurobank και Alpha Bank.

Διαβάστε επίσης:
Πώς ο Γιώργος Στάσσης της ΔΕΗ «εγκλώβισε» τα golden boys της Lansdowne
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Φαραντούρη – Μέτσολα με φόντο τα ελληνικά εθνικά θέματα
- Κεραμέως: Πάνω από 50 προτάσεις κοινωνικών εταίρων ενσωματώθηκαν στο υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβών
- Γκολσφιτέχ Φαραχανί: Ποια είναι η Ιρανή ηθοποιός που έγινε η αφορμή για το viral χαστούκι της Μπριζίτ στον Εμανουέλ Μακρόν
- Noval Property: Από 26 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος ύψους 0,07 ευρώ/μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.