ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κέρδη άνω του 1% καταγράφει η μετοχή της Unicredit μετά την πρόταση εξαγοράς του 9% που κατείχε το ΤΧΣ στην Alpha Bank.
Η μετοχή της ιταλικής τράπεζας ενισχύεται αυτήν την ώρα κατά 1,33%.
Να σημειωθεί πως ειδικότερα η συγχώνευση των θυγατρικών στη Ρουμανία αναμένεται να έχει αντίκτυπο στον δείκτη CET1 της UniCredit κατά περίπου 15 μονάδες βάσης και, μαζί με την εμπορική εταιρική σχέση που εδράζεται στις υψηλές δυνατότητες παραγωγής νέων προϊόντων και υπηρεσιών, αναμένεται να αυξήσει, βάσει τρέχουσας κερδοφορίας, κατά περισσότερο από 100 εκατ. ευρώ την Καθαρή Κερδοφορία της UniCredit.
Σήμερα στις 9:30 π.μ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) 10:30 (ώρα Ελλάδας) πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη από τον Andrea Orcel, CEO της UniCredit, και τον Βασίλη Ψάλτη, CEO της Alpha Services and Holdings, προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους αναλυτές.
Διαβάστε επίσης
ΤΧΣ: Επικροτούμε τη συμφωνία Alpha Bank με Unicredit, θα γίνει διαγωνιστική διαδικασία
Στο 1,46 ανά μετοχή η προσφορά της Unicredit για το 9% της Alpha Bank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.