• ΑΓΟΡΕΣ

    Κέκροψ: Τι οδηγεί τη μετοχή στα χαμηλά έτους, μεγάλη βουτιά 25%

    Πέτρος Σουρέτης. Διευθύνων Σύμβουλος Κέκροψ

    Πέτρος Σουρέτης. Διευθύνων Σύμβουλος Κέκροψ


    Είκοσι χρόνια μετά συνεχίζει να ταλαιπωρεί και να ταλαιπωρείται η μετοχή της Κέκροψ, που σημειώνει μεγάλη πτώση 25,73% αυτή την ώρα, υποχωρώντας στο 1,79 ευρώ, πλησιάζοντας επικίνδυνα το 1,71 ευρώ, επίπεδα που συνιστούν χαμηλά 52 εβδομάδων.

    Περισσότερες από 275 χιλιάδες κομμάτια έχουν αλλάξει χέρια στη μετοχή, καταδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την αγωνία των πιστών οπαδών της μετοχής.

    Η μετοχή σημειώνει μεγάλη βουτιά εν μέσω φημών ότι το Τριμελές Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, όπου συζητείτο η υπόθεση για την αξιοποίηση των 300 στρεμμάτων στη περιοχή του Λατομείου στο Παλαιό Ψυχικό, απεφάνθη ότι είναι αναρμόδιο.

    Πλέον η αντιδικία μεταξύ Κέκροπα και Δημοσίου παραπέμπεται στο Επταμελές Τμήμα του Αρείου Πάγου. Η συζήτηση προσδιορίστηκε να ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου 2022.

    Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι θα χρειαστεί πολλά χρόνια να τελεσιδικήσει η υπόθεση, καθώς ακόμη και στο Επταμελές Συμβούλιο του Αρείου Πάγου χρειάζεται ομοφωνία 7-0.

    Σε αντίθετη περίπτωση το θέμα θα κριθεί οριστικά και αμετάκλητα από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

    Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της εταιρείας, αν και θεωρείται βέβαιο ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα ζητήσει εξηγήσεις από τη διοίκηση της εταιρείας για την απότομη μεταβολή της μετοχής.

    Η κεφαλαιοποίηση της Κέκροψ έχει υποχωρήσει στα 35 εκατ. ευρώ.

    ΚΕΚΡΟΨ: Πλήγμα σε πωλήσεις και κέρδη από την πανδημία στο 9μηνο



    ΣΧΟΛΙΑ