• ΑΓΟΡΕΣ

    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εγκρίθηκε η αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου στο Χρηματιστήριο Αθηνών

    Γιώργος Περιστέρης, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

    Γιώργος Περιστέρης, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ


    Την έγκριση της αλλαγής της επίσημης επωνυμίας της και του διακριτικού της τίτλου στο Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

    Ειδικότερα, η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι με την από 13.02.2024 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της αποφάσισε, μεταξύ των άλλων θεμάτων, την αλλαγή της επωνυμίας της σε «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» και του διακριτικού της τίτλου σε «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ» αντίστοιχα.

    Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. 3230817/01.03.2024 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της Εταιρείας.

    Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή της, της 06.03.2024 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

    Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας, ορίζεται ότι από τις 11.03.2024 η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» και ο διακριτικός της τίτλος σε «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ» αντίστοιχα.

    Για τις διεθνείς συναλλαγές η ανωτέρω επωνυμία αποδίδεται σε «GEK TERNA S.A.» και ο διακριτικός της τίτλος σε «GEK TERNA».

    Διαβάστε επίσης

    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Από 11 Μαρτίου η διαπραγμάτευση των 6.000.000 νέων μετοχών

    Τζεντιλόνι: «Ντροπή» για τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό την ώρα της επίσκεψης Μητσοτάκη-Ζελένσκι

    Παπαστράτος: Υλοποίηση προγράμματος αναδάσωσης στην Πεντέλη



    ΣΧΟΛΙΑ