• Cryptocurrencies

    Ether: Θα συνεχιστεί το ράλι ανόδου; Κλειδί τα 4.998 δολάρια

    • Bloomberg
    Ethereum

    Ethereum


    Το ράλι που καταγράφει το Ether, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, εκτιμάται ότι θα κοπάσει για λίγο μετά και το νέο ρεκόρ που κατέγραψε, σύμφωνα με τους τεχνικούς δείκτες.

    Το γνωστό token του blockchain Εthereum, έχει υπερεξαπλασιαστεί φέτος, ξεπερνώντας την άνοδο του Bitcoin κατά 127% εν μέσω κερδοσκοπικού πυρετού για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

    Οι αναβαθμίσεις στο δίκτυο Ethereum και η δημοτικότητά του για τις λεγόμενες αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ενίσχυσαν επίσης τη ζήτηση για το Ether.

    Το ψηφιακό νόμισμα διαπραγματεύονταν νωρίτερα στα 4.720 δολάρια, περίπου 160 δολάρια χαμηλότερα από το ιστορικό υψηλό των 4.866 δολαρίων που σημείωσε στις 10 Νοεμβρίου.

    Το Ether παρουσιάζει σημάδια συσσώρευσης τις τελευταίες ημέρες και η μακροπρόθεσμη εκτίμηση είναι ανοδική, σύμφωνα με τον Vijay Ayyar, επικεφαλής της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού, στο χρηματιστήριο crypto Luno, στη Σιγκαπούρη. «Θα δείτε το Ether και την αγορά των altcoin να κινούνται πιο γρήγορα από το Bitcoin», είπε. Τα altcoins είναι τα υπόλοιπα βασικά κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin.

    Ether's huge rally has left Bitcoin in the shade

    Μια μελέτη που βασίζεται στις αναλογίες Fibonacci δείχνει ότι το εύρος του πιο πρόσφατου ράλι του Ether είναι σχεδόν το ίδιο με ένα κύμα ανόδου που σημείωσε από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, το οποίο στη συνέχεια διακόπηκε.

    Ορισμένοι αναλυτές βλέπουν αυτό το συμμετρικό μοτίβο να επαναλαμβάνεται και τώρα.

    Latest Ether climb matches scope of last advance, suggesting pause is due

    Ο ευρέως ακολουθούμενος δείκτης DeMark, ο οποίος προσπαθεί να προβλέψει πότε μια τάση της αγοράς έχει ολοκληρωθεί, δείχνει επίσης κόκκινο.

    Ένα βασικό επίπεδο που πρέπει να προσέξετε είναι τα 4.998 δολάρια, καθώς η υπέρβαση αυτού του επιπέδου, συνεπάγεται απροσδόκητη δυναμική και η μελέτη θα πρέπει να επικαιροποιηθεί.

    TD Sequential indicator flashes warning that upward Ether trend may reverse

    Τα κρυπτονομίσματα έχουν καταγράψει μερικές από τις υψηλότερες αποδόσεις των αγορών το 2021.

    Για παράδειγμα, ο δείκτης Bloomberg Galaxy Crypto Index αυξήθηκε κατά περίπου 262% κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου. Αλλά η περιβόητη αστάθεια του κλάδου παραμένει μήλο της έριδος και οι ρυθμιστικές αρχές εντείνουν την εποπτεία.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ