• Cryptocurrencies

    Dogecoin: Το πιο κερδοσκοπικό κρυπτονόμισμα σε νέα υψηλά – Κέρδη 9.000% φέτος

    • NewsRoom

    Dogecoin


    Το Dogecoin (DOGE) πατάει σε νέα, φρέσκα υψηλά μετά την προσθήκη του στη διάσημη πλατφόρμα για επενδύσεις, eToro.

    Το κρυπτονόμισμα με σήμα τον σκύλο Shiba Inu ενισχύθηκε φθάνοντας τα 0,4876 $, ξεπερνώντας την προηγούμενη τιμή ρεκόρ των 0,47 $ που είχε σημειώσει στις 16 Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinDesk.

    Το νέο υψηλό, έρχεται μια μέρα μετά την ανακοίνωση της πλατφόρμας χρηματιστηριακών συναλλαγών περιουσιακών στοιχείων, eToro, για την υποστήριξη του κρυπτονομίσματος, επικαλούμενη την έντονη ζήτηση των πελατών.

    Η πλατφόρμα ανοίγει τις συναλλαγές για το dogecoin σε περίπου 20 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

    Η γρήγορη ανάκαμψη από την κατρακύλα κατά 40% της 23ης Απριλίου δείχνει ξεκάθαρα την τάση «αγοράστε στην πτώση» (“buy the dip” ) που κυριαρχεί στην συγκεκριμένη αγορά. Το κρυπτονόμισμα σημείωσε άνοδο περισσότερο από 9.000% φέτος, ξεπερνώντας κατά πολύ το bitcoin και το ethereum.

    Τέταρτο μεγαλύτερο crypto

    Με το άκρως κερδοσκοπικό ράλι, η κεφαλαιοποίηση του DOGE έχει αυξηθεί πάνω από 59 δισεκατομμύρια δολάρια καθιστώντας το, το τέταρτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο.

    Η ιδέα πίσω από το DOGE,  το οποίο ξεκίνησε ως αστείο το 2013, έχει κερδίσει ευρεία αποδοχή πλέον τόσο από την ομάδα ΝBA Dallas Mavericks, του ιατρικού ομίλου CovCare και πολλών άλλων που σπεύδουν να υποστηρίζουν το dogecoin ως εναλλακτική πληρωμή. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έχει επίσης την τάση να κάνει tweet για το νόμισμα, προκαλώντας συχνά τεράστιο ράλι στις τιμές.

    Διαβάστε ακόμα:

    Bitcoin: Τι λένε τώρα οι Bitcoin Bulls – Γιατί το 51% των νέων έχει επενδύσει στα κρυπτονομίσματα

    Bitcoin, Vechain, Doge: Πώς μέσα σε 12 ημέρες σφαγιάσθηκαν τα «γουρουνάκια» της αγοράς των Crypto

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News  για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ