• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Ξεπέρασε σε κεφαλαιοποίηση το 1 τρισ. δολάρια – Έσπασε το όριο των 55.000 δολαρίων η τιμή του! (upd)

    • NewsRoom
    Bitcoin

    Bitcoin


    Το όριο του 1 τρισ. δολαρίων ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία η κεφαλαιοποίηση του χώρου των bitcoin, καθώς η τιμή του διασημότερου κρυπτονομίσματος σημειώνει συνεχόμενα ιστορικά υψηλά, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της, σπάζοντας μάλιστα για πρώτη φορά το όριο των 55.000 δολαρίων.

    Αυτή την ώρα, η τιμή του bitcoin κινείται στα 55.061,21 δολάρια με την κεφαλαιοποίηση του συνόλου του χώρου των bitcoins να βρίσκεται στα 1,027 τρισ. δολάρια. Το bitcoin έχει δει την κεφαλαιοποίησή του να αυξάνεται πάνω από 400 δισ.  δολάρια από την αρχή του έτους

    Τόσο το bitcoin όσο και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα έχουν δει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται πάνω τους, χάρη στην αποδοχή που έχουν πετύχει από γνωστούς επενδυτές και εταιρείες, όπως η Tesla του Elon Musk, η Mastercard ή η  BNY Mellon.

    Πάντως, αρκετοί αναλυτές  και επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί για τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αναλυτές της JPMorgan ανέφεραν ότι οι σημερινές τιμές του κρυπτονομίσματος είναι πολύ υψηλότερες από τις εκτιμήσεις για την εύλογη αξία του.

     



    ΣΧΟΛΙΑ