• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Πάνω από τα επίπεδα των 7.100 δολαρίων

    • NewsRoom


    Το άσχημο τρίμηνο για το Bitcoin δεν έχει τελειώσει ακόμη, με το κρυπτονόμισμα να χάνει σήμερα τα επίπεδα των 7.000 δολαρίων, τα οποία εντούτοις ανέκτησε στη συνέχεια. Σύμφωνα με το tradingview.com, το Bitcoin που πλέον σημειώνει ήπια κέρδη της τάξεως του 1% στα 7.150 δολάρια, “διολίσθησε” μέχρι και τα 6.617,69 δολάρια, χάνοντας τα επίπεδα των 7.000 δολαρίων για πρώτη φορά από τις αρχές του Φεβρουαρίου.

    Σημειωτέον πως ο “βασιλιάς” των κρυπτονομισμάτων έχει γνωρίσει πτώση 50%, μέχρι στιγμής το 2018. Πρόκειται, άλλωστε, για το χειρότερο τρίμηνο που έχει βιώσει το Bitcoin από το 2011. Αυτά, ενώ το προηγούμενο έτος κατέγραψε ράλι 1.400%.

    Αν και το 2017 ήταν η χρονιά τους, τα ψηφιακά νομίσματα δέχονται έντονες πιέσεις από τις αρχές του 2018, με σημαντικές τεχνολογικές εταιρείες μάλιστα να αποστασιοποιούνται από την αγορά των κρυπτονομισμάτων.

    Όπως έγινε γνωστό, η Reddit έπαψε να δέχεται πληρωμές σε Bitcoin, ενώ το Twitter επιβεβαίωσε, τη Δευτέρα, ότι απαγορεύει τις διαφημίσεις για ICOs, ακολουθώντας τα βήματα των Facebook και Google που επίσης έχουν βάλει μπλόκο στις διαφημίσεις για τα κρυπτονομίσματα.



    ΣΧΟΛΙΑ