• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Οπισθοχώρηση σε απόσταση βολής από τα 61.000 δολάρια

    • Bloomberg
    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία

    Σε bitcoin οι δοσοληψίες της μαφίας σε Ιταλία και Γερμανία


    Σε χαμηλότερα επίπεδα κινείται το Bitcoin, αφού σκαρφάλωσε πρώτα, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα 61.000 δολάρια, με πολλούς να στοιχηματίζουν ότι ένα μέρος από τις πληρωμές που γίνονται στις ΗΠΑ στο πλαίσιο των μέτρων για την άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας θα καταλήξουν να γίνουν κρυπτονομίσματα.

    Η τιμή του Bitcoin κινείτο το πρωί της Δευτέρας στο επίπεδο των 60.000 δολαρίων στην Ασία, αφού ξεπέρασε τα 61.742 δολάρια μέσα στο σαββατοκύριακο.

    Το Bitcoin έχει ενισχυθεί περισσότερο από 1.000% κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, υποστηριζόμενο από ενδείξεις αύξησης του ενδιαφέροντος τόσο από θεσμικούς επενδυτές όσο και από εταιρείες, παράλληλα με το κερδοσκοπικό ενδιαφέρον που τροφοδοτεί συνήθως τη ζήτηση.

    Την ίδια στιγμή, τόσο ο Jeffrey Halley, senior market analyst στην Oanda Asia Pacific, όσο και ο Matt Maley της Miller Tabak + Co βλέπουν περιθώριο και για περαιτέρω κέρδη, βάσει των πρόσφατων διαγραμμάτων.

    Το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει «πολύ γρήγορα» τα 75.000 δολάρια, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Maley.

    Σημειώνεται ότι ο στρατηγικός αναλυτής του Bloomberg Intelligence, Mike McGlone, έχει δηλώσει ότι το επόμενο όριο για το Bitcoin θα μπορούσε να είναι τα 100.000 δολάρια.

    Διαβάστε επίσης:

    Evercore για Bitcoin: Σε ισχυρή θέση για να φτάσει τα 75.000 δολάρια – Σε ανοδική τροχιά και το Ether



    ΣΧΟΛΙΑ