• ΑΓΟΡΕΣ

    Απώλειες στα futures της Wall Street

    Wall Street


    Σε αρνητικό έδαφος κινούνται αυτή την ώρα τα futures των βασικών δεικτών της Wall Street, παρά τη θετική εξέλιξη της συμφωνίας των Τζο Μπάιντεν και του Κέβιν Μακάρθι, οι οποίοι κατέληξαν στην προσωρινή αναστολή του ανώτατου ορίου χρέους με ταυτόχρονη μείωση δαπανών του ομοσπονδιακού κράτους, με καταληκτική ημερομηνία απόφασης την 5η Ιουνίου.

    Τα στοιχεία της καταναλωτικής εμπιστοσύνης για τον Μάιο έφεραν απογοήτευση στους επενδυτές, καθώς ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης υποχώρησε κατά 1,4 μονάδες στις 102,3 μονάδες, μετά το αναθεωρημένο μέγεθος των 103,7 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, στο χαμηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Νοέμβριο.

    Τα futures του Dow κυμαίνονται στις 32.941,38 μονάδες με απώλειες -0,31%. Αντίστοιχα, τα futures του Nasdaq κυμαίνονται στις 14.303,46 μονάδες σημειώνοντας απώλειες  0,36%, ενώ τα futures του S&P κυμαίνονται στις 4.189,09μονάδες καταγράφοντας απώλειες 0,39%.

    Από τις μετοχές του Nasdaq, όσον αφορά την Nvidia, η οποία οδήγησε σε άνοδο τις προηγούμενες ημέρες τον τεχνολογικό κλάδο και συνεπώς τον Nasdaq, αυτή την ώρα σημειώνει άνοδο 2,99% με τη χρηματιστηριακή της αξία να αγγίζει τα 992 δισ. δολάρια και να πλησιάζει το 1 τρισ. δολάρια.

    Παράλληλα, η μετοχή της Tesla, στη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street αν και έκλεισε με άνοδο 4,14%, λόγω της επίσκεψης του Έλον Μασκ στην Κίνα, προσυνεδριακά αυτή την ώρα σημειώνει απώλειες 0,84%.

    Διαβάστε επίσης:

    Χρηματιστήριο: Profit taking με μέτρο πέριξ των 1.200 μονάδων

    Παραστατίδης (ΠΑΣΟΚ): Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους

    Τσαπανίδου: Προανήγγειλε έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ