• ΑΓΟΡΕΣ

    Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με ΑΔΜΗΕ, Aegean, Cenergy, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΕΤΕ, Φουρλή, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Intrakat, Intracom, Motor Oil, Mytilineos, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Πειραιώς και Πλαστικά Θράκης

    • Τεχνική ανάλυση Γιάννης Γιαπράκης, επικεφαλής Vitalfinance
    Γιάννης Γιαπράκης, επικεφαλής Vitalfinance

    Γιάννης Γιαπράκης, επικεφαλής Vitalfinance


    Σχόλιο τεχνικής ανάλυσης δεικτών – μετοχών με το κλείσιμο της 24-02-23

    Γενικός Δείκτης

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 1023 μονάδων και του ΕΜΑ50.

    Ο ΓΔ διατηρεί την τιμή του πολύ κοντά στο υψηλό 120 ημερών.  Εξακολουθεί να μην υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή στην γενική τεχνική εικόνα με τη μεσοπρόθεσμη τάση να παραμένει ανοδική, εξακολουθεί όμως να ισχύει και η πιθανότητα να εκδηλωθεί μεσοπρόθεσμη διόρθωση (λόγω της επίτευξης του ανοδικού στόχου) χωρίς ακόμη να υπάρχει σχετική σηματοδότηση.

    FTSE25

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 2476 μονάδων και του ΕΜΑ50.

    Αντίστοιχη με αυτή του ΓΔ είναι και η τεχνική εικόνα του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης ο οποίος επίσης γύρισε ανοδικά. Διατηρεί τη μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση χωρίς προς το παρόν να υπάρχει σηματοδότηση αντιστροφής.

    ΔΤΡ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 773 μονάδων (κλείσιμο).

    Ο ΔΤΡ εξακολουθεί να διατηρεί την τιμή του πολύ κοντά στο 120 ημερών. Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια μεσοπρόθεσμη αρνητική σηματοδότηση ενώ η μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει ανοδική.

    ΑΔΜΗΕ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ουδέτερη ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση του ΕΜΑ50 και σε ανοδική με υπέρβαση των 1,99€.

    Η μετοχή μετά την επίτευξη νέου υψηλού 120 ημερών στα 2,035€ πέρασε σε μια διορθωτική κίνηση που στην τελευταία συνεδρίαση ενεργοποίησε τοπικό βραχυπρόθεσμο σχηματισμό με καθοδικό στόχο στα 1,79€. Παρά την βραχυπρόθεσμη επιδείνωση της τεχνικής εικόνας παραμένει ενεργός ο μεγάλος σχηματισμός ανάποδου ΩΚΩ που έχει ανοδικό στόχο στα 2,20€.

    ΑΡΑΙΓ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 6,50€ (κλείσιμο).

    Διατηρεί την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση η μετοχή παρά το γεγονός ότι είναι εμφανής στο διάγραμμα μια βραχυπρόθεσμη ανάπαυλα της ανοδικής κίνησης της τιμής. Δεν υπάρχει σηματοδότηση για αντιστροφή της τάσης.

    CENER

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ γίνεται καθοδική, με διάσπαση  των 3,65€ (κλείσιμο) και του ΕΜΑ50.

    Η μετοχή διατηρεί την ανοδική τάση όμως μετά την επίτευξη του νέου υψηλού 120 ημερών στα 4,08€ πέρασε σε μια διορθωτική κίνηση χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια αρνητική σηματοδότηση.

    ΔΕΗ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 7,30€ (κλείσιμο).

    Η μετοχή διατηρεί την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση. Διατηρεί την τιμή της πολύ κοντά στο υψηλό 120 ημερών  στα 8,26€ χωρίς να υπάρχει ένδειξη αντιστροφής.

    ΕΛΠΕ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των  7,66€ (κλείσιμο).

    Η μετοχή διατηρεί την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση ενώ στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας παρότι διόρθωσε στο κλείσιμο, στο υψηλό ημέρας πέτυχε νέο υψηλό 120 ημερών στα 8,68€. Δεν υπάρχει προς το παρόν σηματοδότηση αντιστροφής.

    ΕΤΕ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 4,346€.

    Η μετοχή συνέχισε ανοδικά μετά την πρόσκαιρη διόρθωση διάρκειας μόλις μίας συνεδρίασης και πέτυχε ξανά νέο υψηλό 120 ημερών στα 5,23€. Δεν υπάρχει κάποια αρνητική σηματοδότηση και διατηρείται ακέραια η ανοδική προοπτική.

    ΦΡΛΚ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 3,58€ και του ΕΜΑ50.

    Η μετοχή διατηρεί την τιμή της κοντά στο υψηλό 120 ημερών στα 3,99€ που αποτελεί πιθανόν και επίτευξη του ανοδικού στόχου (4,00€) του σχηματισμού ανάποδου ΩΚΩ. Δεν υπάρχει σηματοδότηση αντιστροφής και έτσι ο ανοδικός στόχος παραμένει ενεργός παρότι απέχει από το υψηλό μόλις 0,01€

    ΓΕΚΤΕΡΝΑ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ουδέτερη ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 12,46€ (κλείσιμο) και σε καθοδική με διάσπαση του ΕΜΑ50.

    Η μετοχή αφού πέτυχε υψηλό 120 ημερών (12,62€), στη συνέχεια πέρασε σε μια διορθωτική κίνηση διάρκειας περίπου ενός μήνα για να φτάσει στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας να πετύχει νέο χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών και την καθοδική διάσπαση του ΕΜΑ50 τον οποίο ανέκτησε στη συνέχεια εκδηλώνοντας μια ανοδική αντίδραση. Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ουδέτερη ενώ εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή αντιστρεπτικού σχηματισμού διπλής κορυφής ο οποίος δεν έχει ακόμη ενεργοποιηθεί και δεν έχει τεθεί κάποιος καθοδικός στόχος.

    INKAT

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 1,51€ (κλείσιμο).

    Η μετοχή πέτυχε προσωρινά την υπέρβαση του ΕΜΑ200 και διόρθωσε επιστρέφοντας χαμηλότερα. Η μετοχή έχει ολοκληρώσει ένα σχηματισμό διπλού πυθμένα που έχει ανοδικό στόχο στα 1,92€. Παρά τη διόρθωση που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν υπάρχει κάποια αρνητική σηματοδότηση και διατηρείται ακέραια η ανοδική τάση.

    ΙΝΤΚΑ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 1,806€ (κλείσιμο).

    Η μετοχή έχει ολοκληρώσει ένα τοπικό σχηματισμό διπλής κορυφής και ενεργοποίησε καθοδικό στόχο στα 1,88€.  Συνεχίζεται η καθοδική κίνηση και η τιμή της πλησίασε την διπλή στήριξη στα 1,88€-1,91€ και την επίτευξη του στόχου του σχηματισμού. Παρά τη συνεχιζόμενη διόρθωση η μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει προς το παρόν ανοδική.

    ΜΟΗ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση  των 22,30€ (κλείσιμο) και του ΕΜΑ50

    Η μετοχή στην πρώτη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας πέτυχε νέο υψηλό 120 ημερών στα 25,82€. Στη συνέχεια διόρθωσε έντονα χωρίς όμως κάποια αρνητική σηματοδότηση οπότε διατηρείται ακέραια και η ανοδική μεσοπρόθεσμη τάση.

    ΜΥΤΙΛ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 23,70€ (κλείσιμο) και του ΕΜΑ50

    Η μετοχή στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας πέτυχε νέο υψηλό 120 ημερών στα 25,64€ για να διορθώσει ήπια στη συνέχεια. Η προοπτική διατηρείται ανοδική  χωρίς να υπάρχει κάποια σηματοδότηση αντιστροφής.

    ΟΠΑΠ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 13,78€ (κλείσιμο).

    Η μετοχή αφού πέτυχε νέο υψηλό 120 ημερών στα 15,30€ διόρθωσε και ενεργοποίησε ένα τοπικό βραχυπρόθεσμο σχηματισμό διπλής κορυφής που έχει καθοδικό στόχο στα 13,94€. Παρά τη βραχυπρόθεσμη καθοδική προοπτική δεν υπάρχει σηματοδότηση αντιστροφής της μεσοπρόθεσμης ανοδικής τάσης σε καθοδική κάτι που είναι πιθανό να συμβεί ακόμη και αν επιτευχθεί ο καθοδικός στόχος του βραχυπρόθεσμου σχηματισμού.

    ΟΤΕ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ουδέτερη ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 14,41€  (κλείσιμο).

    Η μετοχή έφτασε και δοκίμασε ξανά την υπέρβαση του ΕΜΑ200 χωρίς επιτυχία και στη συνέχεια γύρισε έντονα καθοδικά. Μετά τη διάσπαση του ΕΜΑ50 που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταβολή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε ουδέτερη έφτασε πολύ κοντά στο χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών (14,41€). Παραμένει οριακά ενεργός ο σχηματισμός ανάποδου ΩΚΩ που έχει ανοδικό στόχο στα 16,02€ (ακυρώνεται με διάσπαση των 14,41€).

    ΠΕΙΡ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 1,871€ (κλείσιμο).

    Δεν υπάρχει αλλαγή στην γενική τεχνική εικόνα της μετοχής. Η τιμή της πέτυχε ξανά νέο υψηλό 120 ημερών (2,40€) χωρίς να υπάρχει σηματοδότηση για αντιστροφή της μεσοπρόθεσμης ανοδικής τάσης.

    ΠΛΑΘ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ουδέτερη ενώ γίνεται καθοδική με διάσπαση του ΕΜΑ50 και ανοδική με υπέρβαση των 4,63€ (κλείσιμο).

    Η μετοχή μετά την επίτευξη του υψηλού 120 ημερών στα 4,68€ διόρθωσε έντονα πετυχαίνοντας νέο χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών που είχε ως αποτέλεσμα την μεταβολή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε ουδέτερη. Παραμένει ενεργός ο μεσοπρόθεσμος ανοδικός σχηματισμός όπως και ο ανοδικός στόχος στα 5,66€. Δεν υπάρχει σηματοδότηση για αντιστροφή της τάσης.

    DAX

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 15082 μονάδων (κλείσιμο).

    Ο δείκτης συνέχισε σχεδόν οριζόντια και παρέμεινε πολύ κοντά στο υψηλό 120 ημερών στις 15659 μονάδες με εξαίρεση την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στην οποία διόρθωσε έντονα. Δεν υπάρχει σηματοδότηση τερματισμού της μεσοπρόθεσμης ανοδικής τάσης όμως είναι εμφανής μια κόπωση του δείκτη.

    DJI

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 34246 μονάδων (κλείσιμο).

    Την περασμένη εβδομάδα ο δείκτης διόρθωσε έντονα και διέσπασε καθοδικά τον ΕΜΑ50 ενώ πέτυχε και νέο χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών με αποτέλεσμα την μεταβολή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε καθοδική.  Μοναδικό στοιχείο που μπορεί να φέρει συγκράτηση της τιμής και αποφυγή περαιτέρω επιδείνωσης της γενικής τεχνικής εικόνας αποτελεί η στήριξη στις 32632 μονάδες, τυχόν διάσπαση της οποίας αλλάζει την προοπτική του δείκτη και δημιουργεί προϋποθέσεις για κίνηση προς τις 30500 μονάδες.

    S&P 500

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 4179 μονάδων (κλείσιμο).

    Την περασμένη εβδομάδα ο δείκτης όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατηθεί κοντά στις 4080 μονάδες αλλά διόρθωσε έντονα σημειώνοντας την διάσπαση των ΕΜΑ200 και ΕΜΑ50 και επιτυγχάνοντας νέο χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών. Η καθοδική αυτή κίνηση άλλαξε δραματικά την τεχνική εικόνα του δείκτη ανατρέποντας την όποια ανοδική προοπτική τουλάχιστον προς το παρόν. Η εικόνα βελτιώνεται με άμεση ανοδική αντίδραση και υπέρβαση του ΕΜΑ50.

    GOLD

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 1930$.

    Μετά την επίτευξη του υψηλού στα 1959$ η τιμή του χρυσού γύρισε σε μια έντονη διόρθωση και αναζήτησε στήριξη στον ΕΜΑ50 τον οποίο τελικά διέσπασε καθοδικά με αποτέλεσμα να υπάρξει σηματοδότηση αντιστροφής της τάσης. Παραμένει ενεργός ο ανοδικός σχηματισμός ανάποδου ΩΚΩ που έχει στόχο στα 1975$ αν και μετά την τελευταία κίνηση της μετοχής είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί η ανοδική κίνηση στα 1959$. Αν και ακόμη δεν υπάρχει ένδειξη είναι πιθανή η εμφάνιση ανοδικής αντίδρασης από την επαφή με την διπλή στήριξη (1802$-1811$) και τον ΕΜΑ200 την ερχόμενη εβδομάδα.

    WTI

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 79,75$ (κλείσιμο).

    Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει στην γενική καθοδική του κατεύθυνση* αν και από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους δείχνει να έχει βρεί μια ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ 71$ και 81$ παραμένοντας όμως υπό την πίεση του ΕΜΑ50 και εμφανίζοντας έντονη διακύμανση της τιμής μεταξύ των παραπάνω ορίων.

    *Η γενική κατεύθυνση παραμένει καθοδική όσο παραμένει ενεργός ο μακροπρόθεσμος σχηματισμός διπλής κορυφής (δεν φαίνεται στο διάγραμμα) όπως και ο καθοδικός στόχος στα 57$.

    AΜΑΖΟΝ

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 112,9$ (κλείσιμο).

    Μετά την επίτευξη χαμηλού 120 ημερών (81,47$) η μετοχή εκδήλωσε μια αξιόλογη ανοδική αντίδραση που ολοκλήρωσε ένα σχηματισμό ανάποδου ΩΚΩ χαμηλής αξιοπιστίας με ανοδικό στόχο στα 117$. Όπως είχε αναφερθεί εμπόδιο στην ανοδική κίνηση προς το στόχο ήταν αναμενόμενο να αποτελέσει ο ΕΜΑ200 κάτι που επιβεβαιώθηκε από την κίνηση της μετοχής. Η  διόρθωση που ακολούθησε έφερε την τιμή της χαμηλότερα της αντίστασης στα 102,3$ και του ΕΜΑ50 που συνδυάστηκε και με την επίτευξη νέου χαμηλού κλεισίματος 20 ημερών. Όλα τα παραπάνω δυσμενή στοιχεία είχαν ως αποτέλεσμα την αντιστροφή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε καθοδική και την οριακή διατήρηση σε ισχύ του χαμηλής αξιοπιστίας σχηματισμού ανάποδου ΩΚΩ (ακυρώνεται με διάσπαση των 91,52$)

    BOEING

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23                               

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 218,5$ (κλείσιμο).

    Η μετοχή ολοκλήρωσε την φάση ανάπαυλας της ανόδου στην οποία βρισκόταν και με μία έντονα καθοδική συνεδρίαση διέσπασε καθοδικά τον ΕΜΑ50 και πέτυχε νέο χαμηλό κλείσιμο 20 ημερών με αποτέλεσμα την αντιστροφή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε καθοδική. Παραμένει ενεργός ο μεγάλος σχηματισμός διπλού πυθμένα που έχει ανοδικό στόχο στα 233$.

    NIKE

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 129,5$.

    Η μετοχή μετά την επίτευξη του υψηλού 120 ημερών στα 131,3$ συνέχισε διορθωτικά και αναζήτησε στήριξη στον ΕΜΑ50 χωρίς επιτυχία. Έτσι δεν κατάφερε να αποφύγει την σηματοδότηση αντιστροφής της τάσης σε καθοδική.

    NVIDIA

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική ενώ αντιστρέφεται σε καθοδική με διάσπαση των 191,6$ (κλείσιμο).

    Η μετοχή έχει ολοκληρώσει ένα μεγάλο σχηματισμό ανάποδου ΩΚΩ που έχει ανοδικό στόχο στα 268$. Ο υπόψη σχηματισμός είναι σχετικά αξιόπιστος και ακυρώνεται μόνο με υποχώρηση χαμηλότερα των 140,3$. Την περασμένη εβδομάδα η μετοχή ενώ ξεκίνησε διορθωτικά στη συνέχεια αντέδρασε ανοδικά και πέτυχε νέο υψηλό 120 ημερών στα 238,8$.

    PFIZER

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 44,3$ (κλείσιμο)

    Η καθοδική κίνηση συνεχίζεται με την τιμή να φτάνει στην στήριξη στα 41,7$ χωρίς να υπάρχει προς το παρόν ένδειξη ή σηματοδότηση για τερματισμό της.

    UNITEDHEALTH

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 499,2$ (κλείσιμο).

    Παραμένει ενεργός ο σχηματισμός διπλής κορυφής (πρώτος σχηματισμός) όπως και ο καθοδικός στόχος που βρίσκεται στα 417$. Η μετοχή την περασμένη εβδομάδα παρέμεινε χαμηλότερα από τον ΕΜΑ50 αποτυγχάνοντας να αντιστρέψει την δυσμενή τεχνική εικόνα.

    EXXON MOBIL

    Ανάλυση με το κλείσιμο της 24/02/23

    Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική ενώ αντιστρέφεται σε ανοδική με υπέρβαση των 119,2$ (κλείσιμο).

    Η τιμή της μετοχής συνέχισε ήπια καθοδικά χάνοντας την στήριξη του ΕΜΑ50 με αποτέλεσμα τη σηματοδότηση αντιστροφής της τάσης σε καθοδική. Πιθανή η αναζήτηση στήριξης στη  διπλή στήριξη στα 103,5$-104,6$.

    Η παρούσα ανάλυση είναι προϊόν των αναλυτών της vitalfinance.gr και vifita.gr

    Σημείωση: Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε κινητής αξίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Goldman Sachs: Οι αυξήσεις στα επιτόκια και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού θα… σοκάρουν τις αγορές



    ΣΧΟΛΙΑ