ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξησε την καθαρή αρνητική της θέση επί της Εθνικής Τράπεζας η Oceanwood Capital, πριν την ανακοίνωση των αλλαγών MSCI.
Στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφέρθηκε, την Τρίτη, αύξηση του short του βρετανικού fund στην ΕΤΕ, στο 0,89% του συνολικού αριθμού σε κυκλοφορία έναντι 0,7% που ήταν στα τέλη Οκτωβρίου.
Η αύξηση αυτή αντιπροσωπεύει δανεισμό 1,73 εκατ. μετοχών και πώληση στην spot αγορά.
Η συνολική καθαρή αρνητική θέση της Oceanwood στην ΕΤΕ ανέρχεται στις 8.140.964 μετοχές.
Σε περαιτέρω κλείσιμο της αρνητικής του θέση επί της μετοχής της Τράπεζας Πειραιώς προχώρησε η Marshall Wace, επί τη μετοχή της Tρ. Πειραιώς.
Το βρετανικό fund μείωσε τη short θέση του στο 0,74% επί του συνόλου των μετοχών σε κυκλοφορία, από 0,85% προηγουμένως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Στο «μικροσκόπιο» 231 γιατροί για αναρτήσεις στα social media – Έλεγχοι με AI
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Αναμένει 11 εκατ. δολάρια έσοδα και μέσο ναύλο 19.000 δολάρια για κάθε πλοίο της
- Μαρινάκης: «Ανάσες» στους πολίτες, αλλά με δημοσιονομικό μέτρο – Τι είπε για ΕΦΚ, παροχές και εκλογές
- Μαζωνάκης: Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα – «Μας είπε ότι είχαμε καρκίνο και μικρόβια στο αίμα»


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.