• Mandola Rosa, Κυλλήνη

    Mandola Rosa, Κυλλήνη

    Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Summer Edition

    Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park: Απόδραση στον παράδεισο

    • NewsRoom

    Στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στις δυτικές ακτές της Πελοποννήσου, εκεί που το ένδοξο παρελθόν συναντά το παρόν, βρίσκεται το Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park. Το απόλυτο ελληνικό resort, με τέσσερα μοναδικά ξενοδοχεία, τις πιο πολυτελείς βίλες στη θάλασσα, 24 εστιατόρια & μπαρ με άπειρες επιλογές διατροφής, ατελείωτες πισίνες, ένα τεράστιο Aqua Park 20.000 τ.μ., πάρκο σπορ και δραστηριοτήτων έκτασης 40.000 τ.μ., δάση και παραλίες.

    Εδώ, μπροστά στην απίστευτα όμορφη και φιλόξενη, μεγάλη αμμουδερή παραλία της Κυλλήνης, το καλοκαίρι γίνεται μια εμπειρία ανεπανάληπτη.

    Το τοπίο ειδυλλιακό. Τα νερά κρυστάλλινα. Η φύση οργιώδης. Και την ίδια στιγμή, αμέτρητες δυνατότητες για όλους. Ιππασία, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, fitness & spa, βουτιές στις 100 πισίνες του συγκροτήματος ή στην απέραντη παραλία με τους χρυσούς αμμόλοφους, αλλά και ρομαντικοί περίπατοι ή cocktail nights στο ηλιοβασίλεμα σε ένα ονειρεμένο σκηνικό.

    Το καλοκαίρι στην Κυλλήνη συνδυάζει τα πάντα. Ευεξία, χαλάρωση, δράση, φύση και μοναδική αισθητική.

     

    Mandola Rosa

    Αν ήταν ταινία, θα ανήκε στον Φελίνι. Αν ήταν μουσική, θα ανήκε στον Μορικόνε. Αν ήταν πίνακας, τότε σίγουρα θα ανήκε στον Μποτιτσέλι. Και αυτό γιατί το ειδυλλιακό αυτό κτήριο με τις μεσαιωνικές επιρροές υπόσχεται αναγέννηση, πολυτέλεια και μοναδική απόλαυση σε κάθε επισκέπτη.

    To Mandola Rosa, ένα από τα πιο ειδυλλιακά ξενοδοχεία του κόσμου, αποτελείται από υπέροχες σουίτες και μοναδικές βίλες πάνω στη θάλασσα, αλλά και αμέτρητα εστιατόρια. Ένας αληθινός παράδεισος για την οικογένεια με φανταστικό Aqua Park, extreme sports, θαλάσσια παιχνίδια, roller skates nights, bikes και μοναδική φύση, για να ζήσετε το τέλειο καλοκαίρι!

     

     

    Πολυτελείς βίλες πάνω στη θάλασσα, με θέα τη μαγεία του Ιονίου…

    Η διαχρονική κομψότητα, η σικάτη αισθητική και η γοητεία της Belle Époque στις βίλες και τις σουίτες του Mandola Rosa δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για φίλτρα, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της.

    Και είναι πέρα για πέρα ινσταγκραμική: Λίγο η μαγική θέα από όλο το Ιόνιο, λίγο οι αδρές γραμμές της Ζακύνθου, λίγο η χαρακτηριστική κορυφή του Αίνου, του μεγαλειώδους βουνού της Κεφαλονιάς, λίγο η αντανάκλαση στα χρώματα της θάλασσας, η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία.

    Δεν είναι μόνο τα επιβλητικά πευκόδεντρα ή οι ευρύχωρες ροζ βεράντες και οι άνετες μαλακές πολυθρόνες του Le Saloon με το πλούσιο πρωινό, αλλά κυρίως οι 24 βίλες μπροστά στη θάλασσα που απογειώνουν την εμπειρία διαμονής.

    Οι εξαιρετικά άνετοι χώροι και η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια αποτελούν ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες, με την κάθε βίλα να αποτελεί από μόνη της έναν ζωντανό οργανισμό, με τη δική του μοναδικότητα. Και αυτό διότι συνδυάζουν το απαράμιλλο στυλ με την αριστοκρατική διακόσμηση, εμπνέονται από την αρμονία και τη μεγαλοπρέπεια της αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής, ενώ παράλληλα διαθέτουν ενιαίους χώρους με χωροταξικά πλεονεκτήματα: εντυπωσιακά αίθρια, ευρύχωρα master υπνοδωμάτια, ιδιωτικές πισίνες σε πολυεπίπεδους κήπους με φοίνικες, άνετα υπαίθρια καθιστικά, δάπεδα από φυσική πέτρα με απόλυτα λειτουργική διαρρύθμιση και φυσικά εντυπωσιακά λουτρά για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης.

    Mandola Rosa, Presidential Beach Residence

     

    Villa Delos
    Βίλα Δήλος

     

    Junior Family Guestroom

     

    Beach Villa τεσσάρων δωματίων

     

    Mandola Rosa Cap Voyage
    Mandola Rosa Cap Voyage

     

    La Riviera

    Φτάνοντας στο La Riviera, στραφταλίζει η θάλασσα και βλέπεις τις μεγάλες παραλίες. Και μετά τις ζεις.

    Βουτάς στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος, περπατάς στην ακροθαλασσιά, έως εκεί που φτάνει το μάτι.

    Η ζωή εδώ είναι συναρπαστική. Η ατμόσφαιρα ειδυλλιακή και ξεκούραστη. Ο χρόνος, η θάλασσα και το απαραίτητο Aqua Park των παιδιών.

     

    Olympia Oasis

    To τέλειο οικογενειακό καλοκαίρι στις μεγάλες παραλίες της Κυλλήνης!

    Πάνω σε μια παραμυθένια αμμουδιά μήκους 2 χλμ, ένα ξενοδοχείο – μαγική σκηνή, γεμάτη θάλασσα, άμμο και ανοιχτούς ορίζοντες.

    Ατέλειωτες πισίνες, βεράντες θαλασσινές και εστιατόρια.

    Απεριόριστη πρόσβαση στο Olympia Aqua Park & επιπλέον οικογενειακές παροχές.

    Οικογενειακό δωμάτιο με θέα στη θάλασσα

     

    Μοναδικές αθλητικές δραστηριότητες στο Aqua Park

    Έφτασε η στιγμή να αφήσετε για λίγο την ξαπλώστρα και να ζήσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας την απόλυτη περιπέτεια. Πού; Μα φυσικά στο φανταστικό Olympia Aqua Park του Riviera Olympia! Το απόλυτο υδροψυχαγωγικό πάρκο όπου οι μικροί ξεφαντώνουν και οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά.

    Ο Ηρακλής και η Ολυμπία, οι μασκότ του Olympia Aqua Park, είναι εκεί για να σας οδηγήσουν στον πραγματικό κόσμο της μυθικής εμπειρίας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!

    Και η διαμονή, η διατροφή και οι δραστηριότητες των παιδιών στην Grecoland είναι πάντα δωρεάν!

     

    Ilia Palms

    Ένα ξενοδοχείο με πρωτότυπη διακόσμηση από καθρέφτες, χρώματα και γεωμετρικά σχήματα.

    Βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο δάσος και έχει άμεση πρόσβαση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Riviera Olympia, στην παραλία, τις πισίνες και το Aqua Park.

    Grecotel

    Στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park, το καλοκαίρι δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Και η εμπειρία διαμονής ξεπερνά κάθε φαντασία. Γιατί τα καλοκαίρια μας είναι για να δημιουργούν αναμνήσεις!

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Summer Edition»