• Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών

    Νέα πιστωτική κάρτα Gold από την Εθνική Τράπεζα: η αναβαθμισμένη επιλογή

    • NewsRoom

    Δεν περιορίζεστε στα συνηθισμένα. Θέλετε πάντα κάτι διαφορετικό. Μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε ό,τι κι αν κάνετε.

    Η αλήθεια είναι πως καθένας από μας έχει διαφορετικές ανάγκες. Και διαφορετικές απαιτήσεις. Κοινή μας όμως επιθυμία είναι η ασφάλεια και ευελιξία στις καθημερινές συναλλαγές, καθώς και η επιβράβευση σε κάθε αγορά. Και αυτό το προσφέρει και με το παραπάνω η νέα πιστωτική κάρτα Gold από την Εθνική Τράπεζα.

    Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής από τη χρέωση της ετήσιας συνδρομής στη συνέχεια, πραγματοποιώντας αγορές άνω των 7.000 ευρώ ετησίως με την κάρτα σας.

    Για shopping, ταξίδια, φαγητό ή ψυχαγωγία, η κάρτα Gold βρίσκεται κοντά σας για να κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας μία εμπειρία ζωής, με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge: για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων.

    Και τα προνόμια δεν σταματούν εδώ.

    Με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη σας αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας σας από το Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεστε, η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε σας στιγμή.

    Επιπλέον, πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα Gold, συμμετέχετε σε κληρώσεις και μπορεί να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, θα ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, και θα παρακολουθήσουν αγώνες του Roland-Garros στο Παρίσι, και αγώνες του UEFA Champions League.

    Μάλιστα η δυνατότητα να γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, είναι ήδη πιο κοντά από ποτέ: γιατί κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική κάρτα Gold από τις 15/12/2022 έως και τις 05/02/2023, διεκδικείτε διπλά εισιτήρια για να ζήσετε από κοντά ιστορικές ποδοσφαιρικές στιγμές! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

    Αποκτήστε τώρα την πιστωτική κάρτα Gold, κάνοντας αίτηση στο Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

    Ανακαλύψτε περισσότερα για την πιστωτική κάρτα Gold αλλά και τις πιστωτικές κάρτες Silver και Black στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ.

     

    Ανακαλύψτε εδώ το αφιέρωμα για τη Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών της Εθνικής Τράπεζας