ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα αποθέματα στις εγκαταστάσεις υπόγειας αποθήκευσης φυσικού αερίου (UGS) στην Ευρώπη βρίσκονται στα ελάχιστα ιστορικά για αυτή την εποχή επίπεδα με βάση τις πολυετείς παρατηρήσεις, ενώ η απόληψη έχει υπερβεί το 50% του όγκου που είχε διοχετευθεί σ’ αυτές πέρυσι, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Gazprom.
Συγκεκριμένα από τις υπόγειες εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου (UGS) στις 10 Ιανουαρίου η απόληψη είχε φθάσει στο 55,6%, ή στα 22,6 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Gas Infrastructure Europe, η γενική πληρότητα των εγκαταστάσεων υπόγειας αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Ευρώπη στις 10 Ιανουαρίου έφθασε στο 50,88% και αυτή τη στιγμή ο όγκος ανέρχεται στα 54,93 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, είναι δηλαδή κατά 18 δισεκατομμύρια και πλέον κυβικά μέτρα μικρότερος σε σχέση με το προηγούμενο έτος.
Διαβάστε επίσης:
Chris O’Shea (Centrica): Οι τιμές του φυσικού αερίου θα παραμείνουν υψηλές για τα επόμενα δύο χρόνια
Θεόδωρος Σκυλακάκης: Για κάθε 10€ αύξηση στο φυσικό αέριο, η εθνική οικονομία επιβαρύνεται με 600 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η OpenAI προειδοποιεί: Η DeepSeek προσπαθεί να κλέψει τα μοντέλα του ChatGPT
- Τραμπ: Χαλάρωση των δασμών σε χάλυβα και αλουμίνιο υπό την πίεση της ακρίβειας και των εκλογών
- Φεβρουάριος, Μήνας Πρόληψης Κατά του Καρκίνου – Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δίνει έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση
- ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στην ψηφιακή εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων β’ κατηγορίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.