Ηττήθηκαν οι Διάσημοι στο Survivor στο πρώτο κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα που τρέχει.
Οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν πανηγυρικά με τελικό σκορ 10-3 και να στείλουν τους «Κόκκινος» στην κάλπη.
Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι παίκτες των Διασήμων κλήθηκαν να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο εκνευρισμός των παικτών ήταν φανερός, καθώς από τον στίβο μάχης κιόλας ο Βαλάντης ήρθε σε ρήξη με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, αλλά και τη Μυριέλλα Κουρεντή.
Σημειώνεται ότι την πρώτη ατομική ασυλία κατέκτησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφιστεί από τους υπόλοιπους. Μάλιστα, μετά τη νίκη του, ξέσπασε σε κλάματα, από τη συγκίνησή του.
Έπειτα από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι και πάλι ο Βαλάντης.
Ο τραγουδιστής συγκέντρωσε συνολικά οκτώ ψήφους, κάτι που σημαίνει ότι μόνο δύο άτομα δεν τον ψήφισαν από τους συμπαίκτες του.
Υπενθυμίζεται ότι οι Διάσημοι έχουν ήδη χάσει ένα μέλος τους, καθώς την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε η Ελισάβετ Σπανού.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.